Укр
Рус
Риба Другі страви Норвезька кухня

Крабові палички в клярі «Спритні»

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1234 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Крабові палички в клярі «Спритні» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Норвезька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: На сковороді

опис

Крабові палички в клярі «Спритні» - незвичайна закуска, яка легко і швидко готується, виглядає апетитно і підходить навіть для святкового столу. Кляр робить палички рум'яними і хрусткими. Це один з найпростіших рецептів приготування «спритної» закуски з розряду «гості на порозі».

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Крабові палички в клярі «Спритні»" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Крабові палички звільніть від упаковки і при необхідності наріжте порційними шматочками.

Крок - 1
02

В поліетиленовий пакет всипте борошно і запаніруйте в ньому нарізані крабові палички. Для цього їх теж покладіть в пакет, зав'яжіть і гарненько струсіть. Так борошно розподілиться між паличками рівномірно.

Крок - 2
03

Зробіть яєчний кляр. Яйця вимийте, просушіть і розбийте в миску. Посоліть і поперчіть за смаком, а потім перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Поставте сковороду на вогонь, включіть середній нагрів, влийте рослинне масло і розігрійте. По черзі макайте запаніровані крабові палички в яєчний кляр і перекладайте на сковороду.

Крок - 4
05

Обсмажуйте палички до золотистого кольору з обох сторін. Готові перекладайте зі сковороди на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир, а потім викладайте гіркою на блюдо.

Крок - 5
06

Крабові палички в клярі «Спритні» готуються дивно просто і швидко, але, незважаючи на це, виходять дійсно смачними і ситними. Їх можна брати з собою на роботу або в школу для перекусу. Рецепт також підходить, щоб швидко пригостити несподівано нагрянувших гостей, поки готуються основні страви. Спробуйте зробити «спритні» крабові палички по нашій інструкції. 

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Біфштекс по флорентійськи - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс по флорентійськи 35 1 2 з 5 - детальніше -
Пиріжки з горохом - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки з горохом 75 4 3 з 5 - детальніше -
Лаваш з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш з сиром 75 2 3 з 5 - детальніше -
Салат зі смаженою свининою - покроковий рецепт, фото 1 Салат зі смаженою свининою 30 4 2 з 5 - детальніше -