Крабові палички в клярі «Спритні» - незвичайна закуска, яка легко і швидко готується, виглядає апетитно і підходить навіть для святкового столу. Кляр робить палички рум'яними і хрусткими. Це один з найпростіших рецептів приготування «спритної» закуски з розряду «гості на порозі».
Крабові палички звільніть від упаковки і при необхідності наріжте порційними шматочками.
В поліетиленовий пакет всипте борошно і запаніруйте в ньому нарізані крабові палички. Для цього їх теж покладіть в пакет, зав'яжіть і гарненько струсіть. Так борошно розподілиться між паличками рівномірно.
Зробіть яєчний кляр. Яйця вимийте, просушіть і розбийте в миску. Посоліть і поперчіть за смаком, а потім перемішайте інгредієнти до однорідності.
Поставте сковороду на вогонь, включіть середній нагрів, влийте рослинне масло і розігрійте. По черзі макайте запаніровані крабові палички в яєчний кляр і перекладайте на сковороду.
Обсмажуйте палички до золотистого кольору з обох сторін. Готові перекладайте зі сковороди на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир, а потім викладайте гіркою на блюдо.
Крабові палички в клярі «Спритні» готуються дивно просто і швидко, але, незважаючи на це, виходять дійсно смачними і ситними. Їх можна брати з собою на роботу або в школу для перекусу. Рецепт також підходить, щоб швидко пригостити несподівано нагрянувших гостей, поки готуються основні страви. Спробуйте зробити «спритні» крабові палички по нашій інструкції.
Випадкові рецепти