Укр
Рус
Кольорова капуста Другі страви Литовська кухня

Котлети з цвітної капусти овочеві

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

651 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Котлети з цвітної капусти овочеві - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня, Гавайська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Котлети з цвітної капусти - смачна і дуже корисна альтернатива м'ясних страв. Від такої страви не відмовляться навіть діти, яких нагодувати капустою практично неможливо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з цвітної капусти овочеві" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цвітну капусту ретельно вимийте під проточною водою і обсушіть паперовими рушниками. Для котлет вибирайте щільний і пружний овоч. Зріжте потемнілі або зіпсовані суцвіття і видаліть зелене листя.

Крок - 1
02

На великій тертці натріть сири і капусту. Щоб качан було зручно натирати, розділіть його на суцвіття.

Крок - 2
03

Подрібнені інгредієнти висипте в глибоку миску. Посоліть, поперчіть, додайте натертий на дрібній тертці мускатний горіх і видавіть через спеціальний прес часник.

Крок - 3
04

Ретельно все перемішайте, потім всипте борошно, панірувальні сухарі дрібної фракції, яйця і масло. За бажанням можна додати улюблені спеції, приправи або свіжу зелень. Знову переміксуйте масу до однорідного густого стану. Якщо суміш виходить рідкою, додайте невелику кількість борошна. Сформовані котлети повинні тримати задану форму.

Крок - 4
05

Змочіть руки у холодній воді і скачайте з тіста невеликі кульки. Намагайтеся, щоб вони були приблизно однакового розміру.

Крок - 5
06

Підготуйте лист і застеліть його пергаментним папером для запікання. Викладіть на нього котлетки, залишаючи між ними відстань в 2-3 см.

Крок - 6
07

Поставте деко в розігріту до 200 ° С духовку. Запікайте 25 хвилин до золотистої скоринки. Смачні та ароматні котлети готові. Подавайте їх як окрему страву з улюбленим соусом. Такий варіант ідеальний для перекусу або легкої вечері. На обід котлетки відмінно доповнять кашу або картопляний гарнір. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Празький - покроковий рецепт, фото 1 Торт Празький 90 7 3 з 5 - детальніше -
Підлива з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Підлива з грибами 25 5 2 з 5 - детальніше -
Рулет із кабачків з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулет із кабачків з сиром 55 6 3 з 5 - детальніше -