Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Ковбаски з печива

( 4.9250 4 540 40 оцінок)

3190 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Ковбаски з печива - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

Ми представляємо вам рецепт десерту без випічки. Його дуже легко зробити, ви можете створити ковбаски з печива зі своїми дітьми, це буде гарне заняття для них.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ковбаски з печива" (на 100 грам)

  • Білки6.9 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи45.1 гр.
  • Калорії410 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розкришіть галетне печиво на дрібні шматочки в більшу миску.

Крок - 1
02

Відокремте яєчні жовтки в більшу миску і перемішайте з допомогою міксера на високій швидкості близько 4 хвилин, потім відставте ємність з вмістом в сторону.

Крок - 2
03

Приготуйте гарячий цукровий сироп: помістіть цукор і воду в маленьку каструлю. Надішліть на середній вогонь і доведіть до кипіння, не помішуючи. Коли вміст почне кипіти, варіть його приблизно 5 хвилин на середньому вогні або поки температура термометра не досягне 250 градусів.

Крок - 3
04

Негайно додавайте потроху гарячий і густий цукровий сироп в раніше підготовлені яєчні жовтки, продовжуючи перемішувати з високою швидкістю, поки суміш яєць не стане білою, густою і остигнула (близько 4 хвилин).

Крок - 4
05

Додайте так само в миску з вмістом топлене масло, ром і перемішайте до повного об'єднання інгредієнтів. Просійте і додайте в два етапи в миску какао-порошок.

Крок - 5
06

Засипте так само фісташки, подрібнене раніше галетное печиво і перемішайте ложкою, поки добре не об'єднаються всі продукти між собою.

Крок - 6
07

Перекладіть утворену суміш на прямокутний пергаментний папір (приблизно розміром 50х15 см); за допомогою рук сформуйте суміш у невеликій рулет, близько 30 см завдовжки.

Крок - 7
08

Загорніть утворений шоколадний рулет в пергаментний папір і потім щільно скрутіть його, як якщо б це була скалка, щоб створити гладкий, округлений циліндр. Скрутіть акуратно краї, взявшись за обидва кінці пергаментного паперу. Помістіть ковбаску в папері в холодильник на 4 години, щоб повністю охолодити.

Крок - 8
09

Потім вийміть ковбаску з печива з холодильника, посипте цукровою пудрою. Ви можете використовувати кухонний шпагат, щоб зав'язати ковбаску як справжній італійський саламе. Наріжте ковбаску на невеликі шматочки і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Вино з кульбаб - покроковий рецепт, фото 1 Вино з кульбаб 20 1 2 з 5 - детальніше -
Баурсаки класичні - покроковий рецепт, фото 1 Баурсаки класичні 55 3 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе з курки з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе з курки з грибами 65 3 3 з 5 - детальніше -