Ми представляємо вам рецепт десерту без випічки. Його дуже легко зробити, ви можете створити ковбаски з печива зі своїми дітьми, це буде гарне заняття для них.
Розкришіть галетне печиво на дрібні шматочки в більшу миску.
Відокремте яєчні жовтки в більшу миску і перемішайте з допомогою міксера на високій швидкості близько 4 хвилин, потім відставте ємність з вмістом в сторону.
Приготуйте гарячий цукровий сироп: помістіть цукор і воду в маленьку каструлю. Надішліть на середній вогонь і доведіть до кипіння, не помішуючи. Коли вміст почне кипіти, варіть його приблизно 5 хвилин на середньому вогні або поки температура термометра не досягне 250 градусів.
Негайно додавайте потроху гарячий і густий цукровий сироп в раніше підготовлені яєчні жовтки, продовжуючи перемішувати з високою швидкістю, поки суміш яєць не стане білою, густою і остигнула (близько 4 хвилин).
Додайте так само в миску з вмістом топлене масло, ром і перемішайте до повного об'єднання інгредієнтів. Просійте і додайте в два етапи в миску какао-порошок.
Засипте так само фісташки, подрібнене раніше галетное печиво і перемішайте ложкою, поки добре не об'єднаються всі продукти між собою.
Перекладіть утворену суміш на прямокутний пергаментний папір (приблизно розміром 50х15 см); за допомогою рук сформуйте суміш у невеликій рулет, близько 30 см завдовжки.
Загорніть утворений шоколадний рулет в пергаментний папір і потім щільно скрутіть його, як якщо б це була скалка, щоб створити гладкий, округлений циліндр. Скрутіть акуратно краї, взявшись за обидва кінці пергаментного паперу. Помістіть ковбаску в папері в холодильник на 4 години, щоб повністю охолодити.
Потім вийміть ковбаску з печива з холодильника, посипте цукровою пудрою. Ви можете використовувати кухонний шпагат, щоб зав'язати ковбаску як справжній італійський саламе. Наріжте ковбаску на невеликі шматочки і насолоджуйтеся.
Випадкові рецепти