Укр
Рус
Свинина Другі страви Білоруська кухня

Ковбаски для смаження в духовці

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

640 - переглядів
55 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Ковбаски для смаження в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ковбаски для смаження в духовці легко зробити своїми руками. Ми пропонуємо рецепт їх приготування по-лаоськи. Вийде соковита свиняча ковбаса з ароматом лемонграсу і листя лайма. Ретельне дозування інгредієнтів робить її надзвичайно смачною. Спробуйте - вам сподобається!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ковбаски для смаження в духовці" (на 100 грам)

  • Білки13.3 гр.
  • Жири19.4 гр.
  • Вуглеводи2.5 гр.
  • Калорії244 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кишки заздалегідь замочіть в холодній воді. Цибулю-шалот очистіть від лушпиння і наріжте середніми шматочками.

Крок - 1
02

Білу частину лемонграсса наріжте тонкими слайсами. Листя лайма вимийте і подрібніть дуже тонкими смужками.

Крок - 2
03

Нарізаний лемонграсс відправте в чашу подрібнювача і перебийте до однорідності. Додайте цибулю-шалот і знову перебийте.

Крок - 3
04

Стручки перцю чилі вимийте, позбавте від хвостиків, додайте в подрібнювач і ще раз перебийте.

Крок - 4
05

Будь-яким зручним способом подрібніть свинину до стану фаршу і викладіть в миску.

Крок - 5
06

Всипте сіль і цукор. Додайте червону пасту каррі (при необхідності можна замінити томатною пастою або кетчупом), солодку паприку, подрібнене листя лайма і раніше приготоване пюре з лемонграсу, цибулі-шалот і перцю чилі. Влийте рибний соус.

Крок - 6
07

Перемішайте інгредієнти до однорідності. Ретельно промийте кишки під проточною водою.

Крок - 7
08

Встановіть на м'ясорубку насадку для ковбаси, нанизайте на неї кишку, зав'яжіть протилежний кінець вузлом і акуратно наповніть фаршем.

Крок - 8
09

Коли кишка повністю заповниться, зав'яжіть вузол на другому кінці. Форму для випічки змастіть рослинною олією, викладіть туди ковбаски для смаження в духовці і запікайте при 180 градусах 40 хвилин.

Крок - 9
10

Готову ковбасу вийміть з духовки і остудіть. Наріжте ковбаски порційними шматочками і подавайте на стіл з відвареним рисом і червоним вином. Це дійсно дуже смачна, ароматна і ситна страва. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Бульйон 60 0 2 з 5 - детальніше -
Овсяна каша - покроковий рецепт, фото 1 Овсяна каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Пісні щі - покроковий рецепт, фото 1 Пісні щі 80 6 3 з 5 - детальніше -
Сабайон класичний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон класичний 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Панакота в бокалі - покроковий рецепт, фото 1 Панакота в бокалі 40 2 3 з 5 - детальніше -
Лаваш грузинський - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш грузинський 45 1 2 з 5 - детальніше -
Крокети з картопляного пюре - покроковий рецепт, фото 1 Крокети з картопляного пюре 50 3 3 з 5 - детальніше -