Укр
Рус
Печиво Випічка Іранська кухня

Ковбаска шоколадна (рецепт з дитинства)

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

911 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Ковбаска шоколадна (рецепт з дитинства) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Іранська кухня, Австрійська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки, Збивати

опис

Ковбаска шоколадна - улюблений смак дитинства. Смачне і оригінальне частування до чаю, яке завжди під рукою. Адже зберігати такий десерт можна в морозильній камері протягом місяця.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Ковбаска шоколадна (рецепт з дитинства)" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири29.9 гр.
  • Вуглеводи37.3 гр.
  • Калорії465 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування ковбаски вибирайте печиво, яке легко кришиться. Відмінно підійде «Топлене молоко» або інші подібні частування. Печиво поламайте руками на дрібні шматочки. Можна скористатися качалкою, або частину печива подрібнити блендером, а частину поламати руками на більші шматочки.

Крок - 1
02

У глибоку миску викладіть поламаний чорний шоколад і додайте вершкове масло. Поставте ємність на водяну баню. Постійно помішуйте шоколад силіконовою лопаткою, поки він повністю не розтане.

Крок - 2
03

В розтоплений шоколад влийте молоко і лікер. Останній інгредієнт можна замінити завареною кавою в такій же кількості. Додайте ванільний екстракт, подрібнене печиво і обсмажені фісташки. У ковбаску можна додати будь-які горіхи, яким ви віддаєте перевагу. За бажанням можна насипати кокосову стружку або сухофрукти.

Крок - 3
04

Посоліть і переміксуйте до отримання густої і однорідної маси. Якщо «тісто» виходить дуже густим, додайте трохи молока. У рідкісну суміш насипте трохи печива.

Крок - 4
05

На робочій поверхні розстеліть харчову плівку. Можна використовувати змащену вершковим маслом фольгу або папір для випічки. Викладіть на плівку шоколадну масу. Щоб отримати невеликі ковбаски, розділіть суміш на 2 або 3 частини. Руками сформуйте ковбаску, загорніть частування в плівку і щільно закрутіть краї.

Крок - 5
06

Надішліть десерт в холодильник на 2-3 години. З готового частування акуратно зніміть плівку і рясно посипте цукровою пудрою з усіх боків. Щоб надати ковбаскамм більшау схожість з салямі, обв'яжіть їх шпагатом. Для нарізування ковбаски використовуйте ніж з гострим широким лезом. Смачний домашній десерт готовий. Приємного вам чаювання!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -
Локшина з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Локшина з креветками 50 5 3 з 5 - детальніше -
Пиріжки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Пиріжки на сковороді 85 3 3 з 5 - детальніше -
Пишне тісто для піци просто - покроковий рецепт, фото 1 Пишне тісто для піци просто 35 1 3 з 5 - детальніше -