Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Котлети з телятини

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

841 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з телятини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з телятини, та ще й в хрусткій паніровці, це не тільки смачно, але і дуже цікаво. Соковиті і ніжні всередині, вони вам обов'язково припадуть до смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з телятини" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи21.3 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Основним інгредієнтом такої страви як котлети з телятини є м'ясний фарш. Придбайте вже готовий або зробіть його самостійно. Для цього візьміть шматочок свіжої телятини і за допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна подрібніть його. Необхідну кількість фаршу з телятини помістіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Свіже куряче яйце розбийте і відправте в миску з фаршем. Ще одне яйце вам знадобиться пізніше для панірування.

Крок - 2
03

Так само для приготування котлет необхідний білий хліб або батон. Відріжте шматок середньої товщини. Перш, ніж додавати його в фарш, хліб необхідно занурити в молоко. Зробіть це будь-яким зручним для вас способом, налив молоко в стакан або мисочку.

Крок - 3
04

Додайте в миску з фаршем з телятини, яйцем і хлібом невелику кількість майонезу, сіль, чорний мелений перець. Відокремте від головки часнику зубчик і очистіть його від лушпиння. Подрібніть часник за допомогою ножа або пропустіть через чеснокодавку. Подрібнений часник відправте в миску з іншими інгредієнтами.

Крок - 4
05

Так як за допомогою ложки добре розмішати фарш не вийде, краще за все це зробити руками. Ретельно перемішайте весь вміст миски.

Крок - 5
06

Для панірування вам знадобляться кукурудзяні пластівці без цукру. Необхідна кількість насипте в чисту і суху ємність. За допомогою склянки чи ще якого - небудь пристосування, придушити пластівці, перетворивши їх у велику крихту.

Крок - 6
07

Куряче яйце розбийте в окрему мисочку і трохи збийте виделкою. Ще в одну миску насипте невелику кількість борошна.

Крок - 7
08

Намочивши руки у воді, сформуйте плоскі круглі котлети. Обваляйте їх спочатку в борошні, потім занурте у збите яйце, а після ретельно обваляйте в крихті з кукурудзяних пластівців. Обсмажте котлети з телятини на невеликій кількості рослинного масла до золотистої скоринки з обох сторін. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Голубці з фаршем і рисом - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з фаршем і рисом 80 5 3 з 5 - детальніше -
Печеня із м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із м’яса 85 6 3 з 5 - детальніше -
Яєчня бовтанка на сніданок - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня бовтанка на сніданок 30 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лагман зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Лагман зі свинини 80 3 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з полуницею 50 4 3 з 5 - детальніше -