Укр
Рус
Тріска Другі страви Европейская кухня

Котлети з тріски

( 4.8462 4 513 13 оцінок)

1120 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з тріски - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Спортивне харчування, Корисне харчування

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з тріски - вишукана рибна страва, яка підійде навіть для святкового столу. Пропонуємо легкий і швидкий рецепт їх приготування в домашніх умовах. Котлети вийдуть апетитними, ніжними і соковитими. Щоб їх зробити, крім філе тріски, вам знадобляться найпростіші й доступні продукти, які продаються в будь-якому супермаркеті або на ринку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з тріски" (на 100 грам)

  • Білки11.2 гр.
  • Жири7.2 гр.
  • Вуглеводи12 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Батон наріжте великими скибочками, викладіть в миску і залийте молоком. Простежте, щоб хліб занурився в рідину цілком і добре просочився.

Крок - 1
02

Філе тріски наріжте великими шматочками. Пропустіть шматки риби через м'ясорубку, додавши віджатий від молока батон, а також очищену від лушпиння і крупно нарізану цибулю.

Крок - 2
03

Яйця вимийте і розбийте в миску з фаршем з тріски. Туди ж всипте сіль, мелений чорний перець, прованські трави (або будь-яку іншу приправу, яка підходить для риби або котлет) і цукор. Покладіть в загальну масу майонез і перемішайте продукти до однорідності.

Крок - 3
04

З отримавшого фаршу сформуйте котлети і обваляйте з усіх боків в борошні.

Крок - 4
05

Розігрійте в сковороді рослинне масло і смажте на ньому котлети з тріски до рум'яної скоринки з обох сторін. Під час обсмажування трохи придавлюйте котлетки зверху, щоб вони придбали більш красиву форму і краще приготувалися.

Крок - 5
06

Коли перевернете котлети на іншу сторону, накрийте сковороду кришкою. Це зробить страву більш м'якою і соковитою.

Крок - 6
07

Готові котлети з тріски зніміть зі сковороди і перекладіть на тарілку. Вони рум'яні зовні і найніжніші всередині. Рибні котлети поживні, але легкі. Їх можна вживати тим, хто дотримується дієти для схуднення.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -
Консервовані помідори - покроковий рецепт, фото 1 Консервовані помідори 120 1 3 з 5 - детальніше -
Суп зі скумбрії - покроковий рецепт, фото 1 Суп зі скумбрії 45 3 3 з 5 - детальніше -