Укр
Рус
Мясо Другі страви Французька кухня

Котлети з сиром

( 4.6818 1 522 22 оцінки)

3193 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Напевно, не знайдеться людей, які не чули б про котлети. Цей кулінарний винахід існує в самих різних варіаціях практично у всіх кухнях світу під різними назвами. У наших краях це широко поширена страва, яку люблять усі без винятку. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати смачні котлети з сиром, які можуть легко зійти навіть для банкетного столу, будучи при цьому зовсім нескладними в приготуванні. Крім того, наявність сиру в цих котлетах наповнить їх особливим смаком і пікантністю і допоможе урізноманітнити ваше меню, чому обов'язково зрадіють ваші домашні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з сиром" (на 100 грам)

  • Білки6.5 гр.
  • Жири8.3 гр.
  • Вуглеводи17 гр.
  • Калорії174 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку ретельно помиємо, а потім помістимо картоплю (можна навіть в шкірці) в невелику каструлю з водою і відправимо на плиту. Тепер на середньому вогні відваримо картоплю до повної готовності і даємо йому повністю охолонути. За допомогою ножа знімаємо шкірку з відвареної картоплі і відправляємо овоч в миску.

Крок - 1
02

Потім за допомогою кухонної вилки добре розминаємо відварену картоплю до пюреобразного стану. Додаємо в миску з пюре куряче яйце і продовжуємо добре перемішувати.

Крок - 2
03

Тепер також додаємо в пюре цибульний порошок, сіль і трохи оливкового або рослинного масла. Ви можете використовувати спеції, яким ви віддаєте перевагу, щоб збагатити тісто, як паприка, розмарин, куркума і т. д. Також в миску додаємо немного панірувальних сухарів і добре все перемішуємо.

Крок - 3
04

Викладаємо на робочу поверхню лист пергаментного паперу і щедро посипаємо його панірувальними сухарями. Тепер акуратно, трохи змоченими водою руками візьмемо частину підготовленого картопляного тіста і почнемо формувати котлети, спробуємо надати їм квадратну форму.

Крок - 4
05

Як тільки основа для котлет буде приготовлена, наповнимо її попередньо нарізаним слайсами сиром за смаком, можна використовувати вже нарізаний скибочками твердий сир або кільцями моцарелу.

Крок - 5
06

Тепер закриваємо сир ще одним квадратом з картопляного тіста і додаємо трохи панірувальних сухарів на поверхню (створюємо, так зване, панірування).

Крок - 6
07

Далі поміщаємо на плиту і розігріваємо сковорідку гриль з невеликою кількістю рослинного або оливкового масла. Тепер акуратно укладаємо і обсмажуємо котлети з сиром по 5-6 хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими. Після приготування дайте їм охолонути протягом 2-3 хвилин, і котлети готові до подачі. Вони дуже ніжні всередині і досить хрусткі зовні.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

 Капусняк по-польськи - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк по-польськи 75 6 3 з 5 - детальніше -
Різотто з білими грибами - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з білими грибами 45 6 3 з 5 - детальніше -
Кимчи по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи по-корейськи 40 1 2 з 5 - детальніше -
Майонез з часником - покроковий рецепт, фото 1 Майонез з часником 25 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лагман узбецький - покроковий рецепт, фото 1 Лагман узбецький 75 4 3 з 5 - детальніше -
Щі класичні - покроковий рецепт, фото 1 Щі класичні 60 4 3 з 5 - детальніше -
Бешамель з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель з молоком 50 1 2 з 5 - детальніше -
Пиріг з яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з яблуками 65 4 3 з 5 - детальніше -