Укр
Рус
Котлети Другі страви Французька кухня

Котлети з перловки

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

736 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Котлети з перловки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Дієта: Здорове харчування, Дієта №5, Для схуднення, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для годуючих мам, Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з перловки - надзвичайно смачна веганська страва. Пропонуємо оригінальний рецепт пісних смажених кульок з перлової крупи з бананом. У них немає продуктів тваринного походження, але страва виходить апетитною і ситною. Це здорова альтернатива звичним котлетам з м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з перловки" (на 100 грам)

  • Білки1.6 гр.
  • Жири19.5 гр.
  • Вуглеводи20.3 гр.
  • Калорії267 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Перлову крупу промийте водою і відваріть до готовності. Крупа повинна стати дуже м'якою, майже розваритися. Щоб прискорити процес, скористайтеся скороваркою (це необов'язково).

Крок - 1
02

Щоб зробити бананове пюре, вам знадобляться самі зелені банани, які зможете знайти. Вимийте плоди і просушіть. Зріжте кінчики з обох сторін і розріжте банани навпіл. Закип'ятіть в каструлі воду, Відправте туди шматочки бананів, накрийте кришкою і варіть на середньо-слабкому вогні 15-20 хвилин. У варених бананів шкурка стане коричневою. Щоб переконатися в готовності, проткніть шматочки ножем: якщо він вільно входить в м'якоть, банани готові. Злийте воду, остудіть шматочки, а потім очистіть від шкірки і придушіть м'якоть в пюре.

Крок - 2
03

Додайте в бананове пюре відварну перловку. Посоліть за смаком. Влийте лимонний сік.

Крок - 3
04

Зелений перець чилі вимийте, просушіть, дрібно наріжте ножем і відправте в миску з іншими продуктами. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Кінзу вимийте, просушіть, подрібніть і додайте в загальну масу. Знову перемішайте інгредієнти і сформуйте з отриманої суміші круглі котлети.

Крок - 5
06

На змащеній олією сковороді або в спеціальній формі підсмажте їх до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін. Подавайте пісні котлети з перловки з будь-яким соусом на ваш смак (у нас чатні з кінзи). Страва незвичайна, але дуже смачна. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник вегетаріанський - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник вегетаріанський 35 4 3 з 5 - детальніше -
Сочник - покроковий рецепт, фото 1 Сочник 90 5 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша з курагою - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з курагою 35 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат з кукурудзою і яблуками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кукурудзою і яблуками 30 2 2 з 5 - детальніше -
Паелья з креветками - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з креветками 65 6 3 з 5 - детальніше -