Укр
Рус
Котлети Другі страви Югославська кухня

Котлети з минтая

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

1104 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з минтая - покроковий рецепт, фото 1

опис

Котлети з минтая - смачна страва з білої риби. Пропонуємо індійський рецепт його приготування. У цих котлетах багато спецій, але вони доступні і відмінно збалансовані. Для соковитості і м'якості в страву додається варена картопля, а, щоб котлети не розвалилися при смаженні, використовуються яйце і панірувальні сухарі. Ніжні і апетитні рибні котлети з минтая по-індійськи точно стануть вашими улюбленими!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з минтая" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи17.2 гр.
  • Калорії196 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Попередньо розморожений минтай промийте водою і просушіть. Якщо риба не обробена, то очистіть від луски, видаліть всі зайві частини і потрохи, а тушку наріжте стейками. Закип'ятіть в каструлі воду, додайте за смаком сіль і куркуму і відваріть рибу до готовності.

Крок - 1
02

З охололого минтая зніміть шкіру. Відокремте м'ясо від кісток і придушіть виделкою або розберіть руками на дрібні шматочки.

Крок - 2
03

Цибулю-шалот або звичайну ріпчасту очистіть від лушпиння і наріжте невеликими кубиками. Додайте подрібнену цибулю в миску з минтаєм.

Крок - 3
04

Зелений перець чилі вимийте, просушіть і разом з насінням наріжте тонкими кільцями. Відправте їх до інших інгредієнтів.

Крок - 4
05

Корінь імбиру очистіть від шкірки, а зубчики часнику від лушпиння. Наріжте імбир і часник дрібними кубиками і теж покладіть в загальну масу.

Крок - 5
06

Кінзу вимийте, просушіть, подрібніть ножем і змішайте з іншими продуктами. Приправте фарш куркумою, меленим перцем чилі і сіллю.

Крок - 6
07

Картоплю відваріть в мундирі, очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці і додайте в загальну масу. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 7
08

З отриманого фаршу сформуйте плоскі котлети і викладіть на блюдо. Надішліть котлети з мінтая на 10 хвилин в холодильник.

Крок - 8
09

Яйце вимийте, просушіть і розбийте в невелику миску. Збийте яйце виделкою до однорідності. Охолоджені рибні котлети занурте спочатку в яйце, а потім запаніруйте в сухарях.

Крок - 9
10

Розігрійте в сковороді рослинне масло для фритюру і обсмажте в ньому котлетки до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.

Крок - 10
11

Готові котлети з мінтая викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру, а потім перекладіть на тарілку. Вони рум'яні та хрусткі зовні, але при цьому м'які і соковиті всередині. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопля тушкована - покроковий рецепт, фото 1 Картопля тушкована 50 5 3 з 5 - детальніше -
Торт Пінчер кучерявий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пінчер кучерявий 80 7 4 з 5 - детальніше -
Солянка грибна з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Солянка грибна з капустою 65 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Салат цезар з курячою грудкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар з курячою грудкою 50 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик на вині - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на вині 60 6 3 з 5 - детальніше -
Мойва, смажена на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Мойва, смажена на сковороді 40 3 2 з 5 - детальніше -