Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Греції

Котлети з м’яса

( 4.6364 4 511 11 оцінок)

1130 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції, Курдська кухня, Литовська кухня, Казахська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з м'яса - класична страва більшості кухонь світу. Пропонуємо рецепт їх приготування по-казахському. Незвичайність цих м'ясних котлет полягає в використанні в фарші маринованих огірків. Цей нетиповий інгредієнт робить страву більш пікантним і соковитим. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з м’яса" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири17.7 гр.
  • Вуглеводи4.9 гр.
  • Калорії220 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і натріть на дрібній тертці в миску для змішування. Всипте туди ж панірувальні сухарі і перемішайте інгредієнти.

Крок - 1
02

В отриману суміш вбийте яйця, натріть на дрібній тертці маринований огірок і додайте м'ясний фарш. Ми використовуємо пісну яловичину, але підійде будь-яке м'ясо, яке ви любите.

Крок - 2
03

Всипте в загальну масу сіль і мелений чорний перець, а потім перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 3
04

Щоб наситити страву киснем і розбити жорсткі м'ясні волокна, що вийшов фарш потрібно відбити. Для цього беріть його руками і з силою кидайте назад в миску. З відбитої маси сформуйте акуратні котлети.

Крок - 4
05

Добре розігрійте на сковороді рослинне масло і смажте на ньому котлети до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін. Це запечатає всередині соки, і страва вийде м'якою.

Крок - 5
06

Зарум'янені котлетки перекладіть у форму для випічки і відправте в розігріту до 200 градусів Цельсія духовку на 10 хвилин.

Крок - 6
07

Готові котлети з м'яса вийміть з духовки, злегка остудіть і викладіть на тарілку. Котлетки виходять дуже ніжними і соковитими, а маринований огірок надає їм особливу пікантність. Це так смачно, що неможливо відірватися, поки не з'їси порцію до кінця. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Жульєн на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн на сковороді 60 5 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп з печерицями - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп з печерицями 65 6 3 з 5 - детальніше -
Млинці на кефірі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на кефірі 35 3 3 з 5 - детальніше -
Нирки на грилі - покроковий рецепт, фото 1 Нирки на грилі 40 3 3 з 5 - детальніше -