Укр
Рус
Риба Другі страви Литовська кухня

Котлети з лосося

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

1011 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з лосося - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Литовська кухня, Норвезька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Побалуйте себе і сім'ю ніжними і смачними котлетами з лосося. При бажанні, можна не обсмажувати, а запекти страву в духовці і подавати з улюбленим гарніром.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з лосося" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири9 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії166 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю очистіть і наріжте дрібними шматочками. Болгарський перець і селеру ретельно вимийте і наріжте кубиками.

Крок - 1
02

Поставте на середній вогонь сковороду і влийте оливкову олію. У розігріте масло всипте подрібнені овочі. Посоліть, переміксуйте і обсмажуйте протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Додайте в суміш каперси і готуйте ще 2 хвилини. Зніміть сковороду з вогню і дайте овочам охолонути.

Крок - 3
04

Філе лосося викладіть на обробну дошку. Можна використовувати як свіжу, так і заморожену рибу. Відокремте шкірку і наріжте філе невеликими кубиками.

Крок - 4
05

Великим гострим ножем поріжте шматочки на більш дрібні фрагменти. Повинен вийти грубий фарш. Перекладіть його в більшу ємність і додайте охолоджені обсмажені овочі.

Крок - 5
06

Сюди ж всипте дрібно нарізаний або пропущений через спеціальний прес часник. Додайте майонез, діжонську гірчицю, кайенский перець чилі і чорний мелений перець і панірувальні сухарі. Солоний крекер подрібніть і всипте в загальну суміш. Ретельно перемішайте до однорідності. Загорніть фарш в харчову плівку, накрийте і поставте в холодильник на 1-2 години.

Крок - 6
07

Розділіть масу на кілька частин. Сформуйте з кожної котлету і викладіть в блюдо з подрібненим солоним крекером. Щоб м'ясо не прилипало до рук, періодично змочуйте їх холодною водою. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і влийте оливкову олію.

Крок - 7
08

У розігріту жаровню викладіть котлети і обсмажуйте протягом 3 хвилин з кожного боку до золотистого кольору. Готові котлети полийте лимонним соком і подавайте з салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1 Тушкована капуста 40 4 2 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -
Кальмари фаршировані - покроковий рецепт, фото 1 Кальмари фаршировані 55 3 3 з 5 - детальніше -