Укр
Рус
Котлети Другі страви Польська кухня

Котлети з кабачків із бринзою

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

1031 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з кабачків із бринзою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Польська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з кабачків з бринзою - легка, апетитна і поживна страва, що відмінно підходить для сніданку або вечері. Котлети за цим рецептом легко і швидко готуються, виходять смачними та чудово насичують. Найкраще робити їх улітку, коли кабачки свіжі, доступні та недорогі. Вийде чудова страва і для сімейного застілля, і для дружньої вечірки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з кабачків із бринзою" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Кабачки або цукіні вимийте та натріть на великій тертці. Якщо овочі молоді, шкірку можна не знімати. Посоліть кабачки, перемішайте та залиште приблизно на 15 хвилин, щоб вони дали сік.

Крок - 1
02

Відіжміть кабачки від зайвої рідини та відправте в миску для змішування.

Крок - 2
03

Вбийте у кабачкову масу яйця. Всипте натерту на крупній тертці бринзу та дрібнонатертий пармезан. Якщо немає пармезану, можете додати трохи більше бринзи, але з пармезаном смак у котлет вийде більш цікавим.

Крок - 3
04

Кріп вимийте, дрібно поріжте ножем і всипте до інших продуктів.

Крок - 4
05

Додайте у загальну масу подрібнений часник. Його можна посікти ножем, пропустити через прес або натерти на дрібній тертці.

Крок - 5
06

Всипте панірувальні сухарі та чорний мелений перець. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

З маси, що вийшла, сформуйте котлети і викладіть на застелений пергаментом лист. Відправте їх у попередньо розігріту до 190 градусів духову шафу на 20-30 хвилин. Котлети повинні покритися апетитною золотисто-коричневою скоринкою.

Крок - 7
08

Вийміть їх із духовки та остудіть на решітці.

Крок - 8
09

Для приготування соусу змішайте грецький йогурт із подрібненим кропом. Подавайте котлети з кабачків із бринзою на стіл разом із йогуртовим соусом. Ці продукти добре доповнюють одне одного. Кабачкові котлети виходять м'якими та соковитими, а соус робить їх напрочуд ніжними. Страва смачна і в гарячому, і в охололому вигляді. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Суші Сакура - покроковий рецепт, фото 1 Суші Сакура 40 2 3 з 5 - детальніше -
Консерви з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Консерви з оселедця 65 1 3 з 5 - детальніше -
Юшка з коропа - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з коропа 60 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Полунична грядка - покроковий рецепт, фото 1 Полунична грядка 25 3 2 з 5 - детальніше -
Пельмені смажені - покроковий рецепт, фото 1 Пельмені смажені 60 6 4 з 5 - детальніше -
Яєчня з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з цибулею 35 4 3 з 5 - детальніше -
Оселедець під шубою - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець під шубою 65 4 3 з 5 - детальніше -