Укр
Рус
Котлети Другі страви Українська кухня

Котлети в тісті в духовці

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1248 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети в тісті в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Приготуйте котлети в листковому тісті з яловичого стейка. Процес приготування досить складний. Але в результаті на вашому столі буде стояти страва, гідна ресторанного меню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети в тісті в духовці" (на 100 грам)

  • Білки10.5 гр.
  • Жири15.5 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії231 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Коричневі печериці ретельно вимийте і висушіть. Наріжте максимально дрібними шматочками.

Крок - 1
02

Поставте на середньо-сильний вогонь сковороду і додайте олію. У розігріту жаровню викладіть подрібнені гриби і додайте сіль. Обсмажте шампіньйони до золотисто-коричневого кольору і повного випаровування зайвої рідини.

Крок - 2
03

Цибулю-шалот подрібніть і всипте в сковороду. Можна замінити цибулю декількома зубчиками часнику, пропущеного через прес. Продовжуйте готувати ще кілька хвилин. Цибуля повинна стати м'якою і прозорою.

Крок - 3
04

Додайте до решти інгредієнтів чорний мелений і кайенский перець. Влийте біле вино. Переміксуйте і вимкніть вогонь. Перекладіть суміш в миску і остудіть.

Крок - 4
05

Додайте паштет зі смаком трюфеля і перемішайте до однорідності. Якщо є необхідність замінити паштет, капніть кілька крапель трюфельного масла на шматочок вершкового і замініть необхідний інгредієнт.

Крок - 5
06

Візьміть шматочок яловичої вирізки і приправте з усіх боків сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

У розігріту на сильному вогні сковороду з маслом викладіть м'ясо. Обсмажте до золотистої скоринки з усіх боків. Перекладіть яловичину на тарілку і дайте охолонути до кімнатної температури, потім помістіть в холодильник.

Крок - 7
08

Трохи разморозьте тісто і розділіть на невеликі прямокутники. Розмір повинен бути більше, ніж стейк на 3-4 см. Викладіть пласт на притрушену борошном робочу поверхню. Як тільки тісто стане більш податливим, викладіть на центр пласта невелику кількість грибної суміші і злегка ущільніть.

Крок - 8
09

Дістаньте охолоджене м'ясо, змастіть верхівку гірчицею і перекладіть змащеною стороною на грибну подушку. Загорніть м'ясо в тісто, намагаючись не сильно його розтягувати.

Крок - 9
10

Защіпіть краї, залишивши невеликий отвір знизу, для виходу вологи і пари. Готову котлету помістіть в морозильну камеру на 15 хвилин.

Крок - 10
11

З відрізка тіста такого ж діаметру виріжте коло. Викладіть його на деко, застелене пергаментним папером і зробіть виделкою проколи по всій поверхні. Розігрійте духовку до 200 ° С і поставте в неї деко з тістом на 15 хвилин. Потім переверніть, притисніть лопаткою і знову відправте випікатися на 5-10 хвилин.

Крок - 11
12

Покладіть на деко відріз фольги і невеликий квадрат паперу для запікання. Викладіть в центр охолоджену котлету і змастіть збитим яйцем. Поставте в розігріту до 220 ° С духовку і запікайте 25 хвилин.

Крок - 12
13

Перекладіть страву на дошку і дайте постояти 5 хвилин. Зріжте краї тіста і розділіть котлету навпіл. Подавайте на стіл з листковим коржем і запеченими овочами. Смачного!

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -
Піца 4 сири - покроковий рецепт, фото 1 Піца 4 сири 60 3 3 з 5 - детальніше -
Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Макарони з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з фаршем 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Курка з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Курка з грибами 150 5 2 з 5 - детальніше -
Нутелла з арахісом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з арахісом 50 2 3 з 5 - детальніше -
Коржі на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Коржі на молоці 70 3 3 з 5 - детальніше -
Апельсиновий пунш з ромом - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий пунш з ромом 20 1 2 з 5 - детальніше -