Хрусткі зовні і м'які всередині, апетитні котлети, запечені в духовці, завдяки добавкам, м'ясо має дуже приємний післясмак смаженого перцю і цибулі. Більш здорова і смачна альтернатива традиційним котлетам з фаршу, вони смачні, коли їх подають, наприклад, з рисом і часниковим соусом.
В першу чергу ретельно очистіть, і вимийте солодкий перець. Викладіть червоний перець (рекомендуємо використовувати такий) на кухонну дошку і наріжте дрібними кубиками, те ж саме стосується оранжевого перцю.
Потім очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю, а потім викладіть її так само на дошку і дрібно наріжте.
Перед цим в невеликій ємності замочіть черствий білий хліб або батон в воді, розімніть акуратно надлишки і роздушіть рукою, якщо є грудочки.
Далі у велику миску покладіть м'ясний фарш. У цьому рецепті можете використовувати будь-яке м'ясо. Тепер додайте в фарш куряче яйце, залийте соєвий соус, засипте мелений чорний перець і сіль. Додайте так само в фарш попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, покладіть розерошену раніше булочку (або хліб) і з'єднайте всі інгредієнти спочатку виделкою, а потім рукою в однорідну масу.
Тепер викладіть в м'ясо раніше нарізані овочі і ще раз ретельно перемішайте вміст миски, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Тепер застеліть великий деко пергаментним папером. За допомогою спеціальної форми сформуйте з підготовленої м'ясної маси круглі котлети. Викладіть їх акуратно на листі, застеленому папером. Можете використовувати для формування котлет кільця - завдяки цьому м'ясні вироби збережуть гарну форму після випічки, але ви можете зробити кульки і акуратно сплюснути їх, поклавши на папір.
Надішліть деко з котлетами в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 190 - 200 градусів, з термо-циркуляцією, близько 40 хвилин. Після 30 хвилин випікання необхідно перевернути кожну котлету на інший бік. Такі котлети, запечені в духовці дуже смачні, їх подають, наприклад, з рисом і часниковим соусом. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти