Укр
Рус
Мясо Другі страви Вірменська кухня

Котлети "Тещин рецепт"

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

722 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети "Тещин рецепт" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Вірменська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Хрусткі зовні і м'які всередині, апетитні котлети, запечені в духовці, завдяки добавкам, м'ясо має дуже приємний післясмак смаженого перцю і цибулі. Більш здорова і смачна альтернатива традиційним котлетам з фаршу, вони смачні, коли їх подають, наприклад, з рисом і часниковим соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети "Тещин рецепт"" (на 100 грам)

  • Білки8.7 гр.
  • Жири9.5 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу ретельно очистіть, і вимийте солодкий перець. Викладіть червоний перець (рекомендуємо використовувати такий) на кухонну дошку і наріжте дрібними кубиками, те ж саме стосується оранжевого перцю.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю, а потім викладіть її так само на дошку і дрібно наріжте.

Крок - 2
03

Перед цим в невеликій ємності замочіть черствий білий хліб або батон в воді, розімніть акуратно надлишки і роздушіть рукою, якщо є грудочки.

Крок - 3
04

Далі у велику миску покладіть м'ясний фарш. У цьому рецепті можете використовувати будь-яке м'ясо. Тепер додайте в фарш куряче яйце, залийте соєвий соус, засипте мелений чорний перець і сіль. Додайте так само в фарш попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, покладіть розерошену раніше булочку (або хліб) і з'єднайте всі інгредієнти спочатку виделкою, а потім рукою в однорідну масу.

Крок - 4
05

Тепер викладіть в м'ясо раніше нарізані овочі і ще раз ретельно перемішайте вміст миски, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Тепер застеліть великий деко пергаментним папером. За допомогою спеціальної форми сформуйте з підготовленої м'ясної маси круглі котлети. Викладіть їх акуратно на листі, застеленому папером. Можете використовувати для формування котлет кільця - завдяки цьому м'ясні вироби збережуть гарну форму після випічки, але ви можете зробити кульки і акуратно сплюснути їх, поклавши на папір.

Крок - 6
07

Надішліть деко з котлетами в попередньо розігріту духовку і випікайте при температурі 190 - 200 градусів, з термо-циркуляцією, близько 40 хвилин. Після 30 хвилин випікання необхідно перевернути кожну котлету на інший бік. Такі котлети, запечені в духовці дуже смачні, їх подають, наприклад, з рисом і часниковим соусом. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Плюшка - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка 120 5 3 з 5 - детальніше -
Пюре з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре з сочевиці 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пончики - покроковий рецепт, фото 1 Пончики 60 5 3 з 5 - детальніше -
Пастила з медом - покроковий рецепт, фото 1 Пастила з медом 45 2 3 з 5 - детальніше -
Соте з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Соте з баклажанів 55 3 3 з 5 - детальніше -