Укр
Рус
Риба Другі страви Валлійська кухня

Котлети «Рибне диво»

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1288 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети «Рибне диво» - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Валлійська кухня, Гавайська кухня, Тайська кухня, Фінська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети «Рибне диво» - неймовірно смачні котлетки з тріски, які в даному рецепті подаються з салатом з малосольного огірка. Такий гарнір ідеально підходить до цієї страви. Котлети з риби готуються просто і швидко. Це дійсно диво, яке ви обов'язково повинні спробувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети «Рибне диво»" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири12.1 гр.
  • Вуглеводи13.5 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для рибних котлет і салату. Філе тріски необхідно розморозити. Червону і звичайну ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками, а малосольні огірки - тонкими слайсами. Подрібніть кріп і зелену цибулю.

Крок - 1
02

Булку порвіть на невеликі шматочки і складіть в миску. Залийте хліб молоком і залиште на 15 хвилин, щоб воно вбралося.

Крок - 2
03

В окремій ємності приготуйте салат. Змішайте цельнозернову гірчицю, чорний мелений перець і сіль.

Крок - 3
04

Помішуючи інгредієнти вінчиком, влийте тонкою цівкою оливкову олію. Додайте подрібнену червону цибулю і нарізані слайсами малосольні огірки.

Крок - 4
05

Всипте подрібнену зелень (кріп і зелену цибулю). Перемішайте інгредієнти до однорідності - і салат з малосольних огірків готовий. Поки відставте його в сторону і знову займіться котлетами.

Крок - 5
06

Поставте на плиту сковороду. Розігрійте на ній рослинне масло і обсмажте нарізану цибулю до золотистого.

Крок - 6
07

У миску для змішування покладіть замочену в молоці і злегка віджату булку, додайте яйце і подрібнену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком. Перекладіть зі сковороди обсмажену цибулю.

Крок - 7
08

Туди ж відправте розморожене філе тріски і поламайте його виделкою. Перемішайте інгредієнти, щоб суміш стала однорідною.

Крок - 8
09

В окрему миску насипте панірувальні сухарі, а в іншу вбийте яйця і злегка збийте виделкою.

Крок - 9
10

Формуйте з рибного фаршу котлетки і занурюйте їх спочатку в яйця, а потім в панірувальні сухарі.

Крок - 10
11

Знову розігрійте на плиті рослинне масло і обсмажте на ньому котлети з обох сторін до рум'яності (приблизно по 3 хвилини з кожного боку). Подавайте котлети «Рибне диво» з салатом з малосольних огірків. Смачного!

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти