Котлети «Рибне диво» - неймовірно смачні котлетки з тріски, які в даному рецепті подаються з салатом з малосольного огірка. Такий гарнір ідеально підходить до цієї страви. Котлети з риби готуються просто і швидко. Це дійсно диво, яке ви обов'язково повинні спробувати.
Підготуйте інгредієнти для рибних котлет і салату. Філе тріски необхідно розморозити. Червону і звичайну ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками, а малосольні огірки - тонкими слайсами. Подрібніть кріп і зелену цибулю.
Булку порвіть на невеликі шматочки і складіть в миску. Залийте хліб молоком і залиште на 15 хвилин, щоб воно вбралося.
В окремій ємності приготуйте салат. Змішайте цельнозернову гірчицю, чорний мелений перець і сіль.
Помішуючи інгредієнти вінчиком, влийте тонкою цівкою оливкову олію. Додайте подрібнену червону цибулю і нарізані слайсами малосольні огірки.
Всипте подрібнену зелень (кріп і зелену цибулю). Перемішайте інгредієнти до однорідності - і салат з малосольних огірків готовий. Поки відставте його в сторону і знову займіться котлетами.
Поставте на плиту сковороду. Розігрійте на ній рослинне масло і обсмажте нарізану цибулю до золотистого.
У миску для змішування покладіть замочену в молоці і злегка віджату булку, додайте яйце і подрібнену зелень. Посоліть і поперчіть за смаком. Перекладіть зі сковороди обсмажену цибулю.
Туди ж відправте розморожене філе тріски і поламайте його виделкою. Перемішайте інгредієнти, щоб суміш стала однорідною.
В окрему миску насипте панірувальні сухарі, а в іншу вбийте яйця і злегка збийте виделкою.
Формуйте з рибного фаршу котлетки і занурюйте їх спочатку в яйця, а потім в панірувальні сухарі.
Знову розігрійте на плиті рослинне масло і обсмажте на ньому котлети з обох сторін до рум'яності (приблизно по 3 хвилини з кожного боку). Подавайте котлети «Рибне диво» з салатом з малосольних огірків. Смачного!
Випадкові рецепти