Укр
Рус
Мясо Другі страви Східна кухня

Котлети по-албанськи

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

831 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Котлети по-албанськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачна м'ясна страва з індички з ароматним і смачним грецьким соусом Цацики. Процес приготування дуже простий і не забере багато часу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети по-албанськи" (на 100 грам)

  • Білки7.9 гр.
  • Жири12.3 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії181 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте соус цацики. Огірок ретельно вимийте і очистіть від шкірки. Наріжте невеликими кубиками і висипте в більшу миску. Посипте сушеним кропом. Можна використовувати і свіжу подрібнену пряність. У загальну суміш додайте свіжовичавлений сік лимона.

Крок - 1
02

Часник очистіть і наріжте дрібними шматочками. Можна припустити зубчик через спеціальний прес. Заправте суміш грецьким йогуртом. Замінити продукт можна жирною сметаною. Додайте оливкову олію, чорний мелений перець і сіль. Переміксуйте суміш до однорідного стану.

Крок - 2
03

У глибоке блюдо викладіть фарш індички і додайте панірувальні сухарі. Часник і цибулю очистіть від лушпиння. Обидві прянощі можна натерти на дрібній тертці або нашаткувати максимально дрібно.

Крок - 3
04

Вбийте в суміш попередньо вимите яйце. Додайте чорний мелений перець, паприку, орегано і сіль. Перемішайте інгредієнти ложкою до однорідності, після чого продовжуйте вимішувати рукою, як тісто.

Крок - 4
05

Руками сформуйте з фаршу невеликі котлети. Якщо маса липне до рук, змочіть їх в холодній воді. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і додайте оливкову олію. За бажанням, можна смажити на рослинній. У розігріту жаровню викладіть котлети і обсмажуйте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору.

Крок - 5
06

Готову страву викладіть на порційне блюдо. Подавайте з соусом Цацики і скибочками хліба як самостійну страву, або з гарніром на ваш смак. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Мусака з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Мусака з фаршем 55 3 3 з 5 - детальніше -
Сирний чізкейк з малиною - покроковий рецепт, фото 1 Сирний чізкейк з малиною 45 4 3 з 5 - детальніше -
Катлама - покроковий рецепт, фото 1 Катлама 65 3 3 з 5 - детальніше -