Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Котлети м’ясні домашні

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

780 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети м’ясні домашні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Португальська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети м'ясні домашні - страва, улюблена з дитинства. Щоб удосконалити смак, пропонуємо зробити їх по-східному пряними. У цьому рецепті котлетки готуються з баранини, але її можна замінити будь-яким іншим м'ясом. Неймовірно апетитними виходять котлети зі змішаного свинячо-яловичого фаршу. Тому вибирайте продукт, який вам більше подобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети м’ясні домашні" (на 100 грам)

  • Білки10.3 гр.
  • Жири17.8 гр.
  • Вуглеводи18.4 гр.
  • Калорії279 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Хліб порвіть на шматочки, відправте в подрібнювач і перебийте в крихту. Подрібнений хліб пересипте в миску, влийте воду і перемішайте до однорідності.

Крок - 1
02

Додайте м'ясний фарш і нарізані кинзу і м'яту. Зелений перець чилі вимийте, наріжте тонкими кільцями і відправте в загальну масу.

Крок - 2
03

Всипте спеції: куркуму, мелений червоний чилі, підсмажену на сухій сковороді зіру (кумін), мелений коріандр, сіль і імбирно-часникову пасту (взяті в рівних кількостях і перетерті в пюре імбир з часником).

Крок - 3
04

Перемішайте інгредієнти до однорідності. Мішайте ретельно (4-5 хвилин). Отриману суміш накрийте кришкою і дайте постояти 15-20 хвилин.

Крок - 4
05

Змастіть руки рослинним маслом і сформуйте з «відпочилої» маси котлети. Обваляйте кожну в панірувальних сухарях.

Крок - 5
06

Потім занурте в збиті виделкою сирі яйця. Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажуйте котлети до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.

Крок - 6
07

Зі сковороди перекладайте їх на паперовий рушник, щоб позбутися від надлишків жиру, а потім викладайте на блюдо сервіровки.

Крок - 7
08

Присипте котлети м'ясні домашні подрібненою кінзою і подавайте на стіл з нарізаними свіжими овочами (у нас помідори і червона цибуля), лимоном і будь-яким соусом на ваш вибір (у нас зелений чатні). Котлетки виходять хрустким зовні і ніжними всередині. Це дуже смачно, ароматно і ситно. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Салат нісуаз зі свіжого тунця - покроковий рецепт, фото 1 Салат нісуаз зі свіжого тунця 45 5 3 з 5 - детальніше -
Рис зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Рис зі шпинатом 45 3 3 з 5 - детальніше -
Курча-табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча-табака 100 3 3 з 5 - детальніше -
Млинцевий торт - покроковий рецепт, фото 1 Млинцевий торт 45 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гуакамоле - покроковий рецепт, фото 1 Гуакамоле 20 1 2 з 5 - детальніше -
Нутелла з шоколадом - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла з шоколадом 60 3 3 з 5 - детальніше -
Димляма - покроковий рецепт, фото 1 Димляма 120 3 3 з 5 - детальніше -