Укр
Рус
Котлети Другі страви Австрійська кухня

Котлети курячі з сиром

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1095 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети курячі з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Соковиті і оригінальні курячі котлетки для святкового або повсякденного меню. Здивуйте родину або гостей новою ситною і смачною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети курячі з сиром" (на 100 грам)

  • Білки17.7 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою. Відокремте шкірку і плівку і просушіть паперовими рушниками. Гострим ножем зробіть в грудях поздовжній розріз. Не дорізаючи до кінця приблизно 0,5 см. Повинен вийти так званий «метелик».

Крок - 1
02

Викладіть м'ясо в зручну ємність або на обробну дошку. Накрийте щільним целофановим пакетом і відбийте грудки кухонним молоточком. Завдяки пакету, дрібні частинки м'яса і сік не будуть розбризкуватися в різні боки. Притрусіть грудинку сіллю і чорним меленим перцем і ретельно втирайте спеції в м'ясо.

Крок - 2
03

Сир моцарела наріжте брусочками. Їх розмір регулюйте за розміром грудок, всередині яких повинен поміститися сир. Його можна замінити сулугуні або адигейським сиром. Розкрийте грудинку і в центрі покладіть сир і щільно загорніть краї.

Крок - 3
04

В окрему ємність вбийте яйця і переміксуйте їх вінчиком до однорідного стану. У 2 широкі зручні ємності насипте борошно і панірувальні сухарі.

Крок - 4
05

Грудинку з сиром ретельно обваляйте в борошні. Слідкуйте за тим, щоб начинка не випала. Умочіть в яйце і запаніруйте сухарями. Чим щільніше ляжуть сухарі, тим смачніше вийде корочка на котлетах.

Крок - 5
06

Готувати котлети можна в глибокій сковороді, каструлі або у фритюрниці. Налийте в сковороду або фритюрницю достатню кількість масла і включіть нагрів. У максимально розігріту олію викладіть котлети і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Готову страву викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої рідини. Подавайте котлети з рисом і салатом з пекінської капусти. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Локшина домашня - покроковий рецепт, фото 1 Локшина домашня 40 4 3 з 5 - детальніше -
Террін - покроковий рецепт, фото 1 Террін 90 5 3 з 5 - детальніше -
Тефтелі з індички - покроковий рецепт, фото 1 Тефтелі з індички 35 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мамалига - покроковий рецепт, фото 1 Мамалига 35 4 2 з 5 - детальніше -
Борщ з капустою - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з капустою 80 6 4 з 5 - детальніше -
Солянка без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Солянка без м’яса 45 6 3 з 5 - детальніше -
Вафлі-вкусняшки - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі-вкусняшки 35 3 3 з 5 - детальніше -