Укр
Рус
Котлети Другі страви Австрійська кухня

Котлети курячі з сиром

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1215 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети курячі з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австрійська кухня, Східна кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Соковиті і оригінальні курячі котлетки для святкового або повсякденного меню. Здивуйте родину або гостей новою ситною і смачною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети курячі з сиром" (на 100 грам)

  • Білки17.7 гр.
  • Жири11 гр.
  • Вуглеводи10.6 гр.
  • Калорії221 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Курячі грудки ретельно вимийте під проточною водою. Відокремте шкірку і плівку і просушіть паперовими рушниками. Гострим ножем зробіть в грудях поздовжній розріз. Не дорізаючи до кінця приблизно 0,5 см. Повинен вийти так званий «метелик».

Крок - 1
02

Викладіть м'ясо в зручну ємність або на обробну дошку. Накрийте щільним целофановим пакетом і відбийте грудки кухонним молоточком. Завдяки пакету, дрібні частинки м'яса і сік не будуть розбризкуватися в різні боки. Притрусіть грудинку сіллю і чорним меленим перцем і ретельно втирайте спеції в м'ясо.

Крок - 2
03

Сир моцарела наріжте брусочками. Їх розмір регулюйте за розміром грудок, всередині яких повинен поміститися сир. Його можна замінити сулугуні або адигейським сиром. Розкрийте грудинку і в центрі покладіть сир і щільно загорніть краї.

Крок - 3
04

В окрему ємність вбийте яйця і переміксуйте їх вінчиком до однорідного стану. У 2 широкі зручні ємності насипте борошно і панірувальні сухарі.

Крок - 4
05

Грудинку з сиром ретельно обваляйте в борошні. Слідкуйте за тим, щоб начинка не випала. Умочіть в яйце і запаніруйте сухарями. Чим щільніше ляжуть сухарі, тим смачніше вийде корочка на котлетах.

Крок - 5
06

Готувати котлети можна в глибокій сковороді, каструлі або у фритюрниці. Налийте в сковороду або фритюрницю достатню кількість масла і включіть нагрів. У максимально розігріту олію викладіть котлети і обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору.

Крок - 6
07

Готову страву викладіть на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої рідини. Подавайте котлети з рисом і салатом з пекінської капусти. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Буріто - покроковий рецепт, фото 1 Буріто 80 5 3 з 5 - детальніше -
Молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп 40 4 3 з 5 - детальніше -
Різотто з пармезаном - покроковий рецепт, фото 1 Різотто з пармезаном 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Маринований солодкий перець - покроковий рецепт, фото 1 Маринований солодкий перець 60 1 3 з 5 - детальніше -
Торт "Тірамісу" - покроковий рецепт, фото 1 Торт "Тірамісу" 70 5 3 з 5 - детальніше -
Манний пудинг - покроковий рецепт, фото 1 Манний пудинг 55 3 3 з 5 - детальніше -