Приготуйте соковиті класичні котлети з яловичини. Доповніть м'ясний продукт овочами з соусом, і зберіть неймовірно смачний і ситний бургер.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Поставте сковороду на середній вогонь і додайте трохи оливкового масла. Всипте цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте кубик вершкового масла і продовжуйте готувати, поки прянощі не карамелізуються. Зніміть з вогню і остудіть.
Приготуйте соус. У невелику миску викладіть майонез, кетчуп, гірчицю, часниковий порошок і паприку. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю і подрібнені кубиками солоні огірки. Влийте Вустерський соус і соус Шрірача.
Притрусіть суміш сіллю і чорним меленим перцем. Консервований зелений перець горошком подрібніть і відправте в загальну масу. Додайте смажену цибулю і переміксуйте до однорідного стану.
Тонкі слайси бекону викладіть на розігріту на середньому вогні сковороду. Обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки.
Яловичину наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. У перемелене м'ясо додайте сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте і сформуйте плоскі котлетки. Збризніть їх невеликою кількістю оливкової олії. Обсмажте протягом 2 хвилин і переверніть.
Додайте трохи вершкового масла, гілочку розмарину і розплющений зубчик часнику. Продовжуйте готувати 1,5 хвилини. Покладіть на котлету тонкий шматочок сиру. При бажанні, обсмажте його за допомогою газового пальника. Додайте смажений бекон і акуратно витягніть котлету зі сковороди.
Розріжте булочку на 2 частини. Обсмажте зрізи до золотистого кольору на сковороді, в якій смажилися котлети.
Нижню частину булочки змастіть соусом. Покладіть лист салату, круг помідора і котлету з сиром і беконом.
Додайте кілька слайсів солоних огірків і накрийте бургер, змащеній соусом верхівкою булочки. Закуска готова. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти