Укр
Рус
Мясо Другі страви Американська кухня

Котлети для бургера

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

568 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети для бургера - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте соковиті класичні котлети з яловичини. Доповніть м'ясний продукт овочами з соусом, і зберіть неймовірно смачний і ситний бургер.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети для бургера" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири11.1 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії169 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Поставте сковороду на середній вогонь і додайте трохи оливкового масла. Всипте цибулю і обсмажте до золотистого кольору. Додайте кубик вершкового масла і продовжуйте готувати, поки прянощі не карамелізуються. Зніміть з вогню і остудіть.

Крок - 1
02

Приготуйте соус. У невелику миску викладіть майонез, кетчуп, гірчицю, часниковий порошок і паприку. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю і подрібнені кубиками солоні огірки. Влийте Вустерський соус і соус Шрірача.

Крок - 2
03

Притрусіть суміш сіллю і чорним меленим перцем. Консервований зелений перець горошком подрібніть і відправте в загальну масу. Додайте смажену цибулю і переміксуйте до однорідного стану.

Крок - 3
04

Тонкі слайси бекону викладіть на розігріту на середньому вогні сковороду. Обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки.

Крок - 4
05

Яловичину наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. У перемелене м'ясо додайте сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте і сформуйте плоскі котлетки. Збризніть їх невеликою кількістю оливкової олії. Обсмажте протягом 2 хвилин і переверніть.

Крок - 5
06

Додайте трохи вершкового масла, гілочку розмарину і розплющений зубчик часнику. Продовжуйте готувати 1,5 хвилини. Покладіть на котлету тонкий шматочок сиру. При бажанні, обсмажте його за допомогою газового пальника. Додайте смажений бекон і акуратно витягніть котлету зі сковороди.

Крок - 6
07

Розріжте булочку на 2 частини. Обсмажте зрізи до золотистого кольору на сковороді, в якій смажилися котлети.

Крок - 7
08

Нижню частину булочки змастіть соусом. Покладіть лист салату, круг помідора і котлету з сиром і беконом.

Крок - 8
09

Додайте кілька слайсів солоних огірків і накрийте бургер, змащеній соусом верхівкою булочки. Закуска готова. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Булочки з мармеладом - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з мармеладом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Швидкий цукровий сироп (Simple Syrup) - покроковий рецепт, фото 1 Швидкий цукровий сироп (Simple Syrup) 25 1 2 з 5 - детальніше -
Деруни з кабачком - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з кабачком 40 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Червона риба у фользі в духовці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Суп курячий з брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Суп курячий з брокколі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Домашні котлети «Як у мами» - покроковий рецепт, фото 1 Домашні котлети «Як у мами» 45 4 3 з 5 - детальніше -