Котлети без м'яса можна готувати з овочів, круп або риби. Пропонуємо рецепт апетитних котлеток з консервованого в маслі тунця. Інгредієнти прості і доступні, але страва виходить настільки смачною, що, спробувавши один раз, ви потім будете робити котлети саме так.
З консервованого в маслі тунця злийте рідину. Картоплю очистіть від шкірки, вимийте і відваріть в підсоленій воді до готовності, а потім товкачем придушіть в пюре.
Надішліть проціджену рибу в миску з картоплею. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і, помішуючи, смажте подрібнену цибулю до м'якості.
Пропустіть вміст сковороди через сито, щоб зцідити масло (воно знадобиться для смаження котлет). Цибулю після проціджування додайте до картоплі з тунцем.
Яйця вимийте, просушіть і акуратно відокремте жовтки від білків. Надішліть яєчні жовтки до решти продуктів. Всипте сіль, чорний мелений перець і солодку паприку.
Кріп вимийте, обтрусіть від вологи, дрібно поріжте ножем і додайте в загальну масу. Перемішайте інгредієнти до однорідності.
З отриманої суміші формуйте котлети і занурюйте в яєчні білки.
Розігрійте на сковороді рослинне масло, яке зцідили після смаження цибулі (при необхідності влийте трохи свіжого). Надсилайте туди котлетки і смажте до появи золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.
Готові котлети викладайте на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру, а потім перекладайте на блюдо для подачі. Котлети без м'яса виходять неймовірно ніжними, соковитими і ароматними. Вони навіть смачніше м'ясних.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти