Укр
Рус
Котлети Другі страви Американська кухня

Котлети без м’яса

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

707 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Котлети без м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня, Абхазька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети без м'яса можна готувати з овочів, круп або риби. Пропонуємо рецепт апетитних котлеток з консервованого в маслі тунця. Інгредієнти прості і доступні, але страва виходить настільки смачною, що, спробувавши один раз, ви потім будете робити котлети саме так.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети без м’яса" (на 100 грам)

  • Білки6.4 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи10.3 гр.
  • Калорії103 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

З консервованого в маслі тунця злийте рідину. Картоплю очистіть від шкірки, вимийте і відваріть в підсоленій воді до готовності, а потім товкачем придушіть в пюре.

Крок - 1
02

Надішліть проціджену рибу в миску з картоплею. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Розігрійте в сковороді рослинне масло і, помішуючи, смажте подрібнену цибулю до м'якості.

Крок - 3
04

Пропустіть вміст сковороди через сито, щоб зцідити масло (воно знадобиться для смаження котлет). Цибулю після проціджування додайте до картоплі з тунцем.

Крок - 4
05

Яйця вимийте, просушіть і акуратно відокремте жовтки від білків. Надішліть яєчні жовтки до решти продуктів. Всипте сіль, чорний мелений перець і солодку паприку.

Крок - 5
06

Кріп вимийте, обтрусіть від вологи, дрібно поріжте ножем і додайте в загальну масу. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 6
07

З отриманої суміші формуйте котлети і занурюйте в яєчні білки.

Крок - 7
08

Розігрійте на сковороді рослинне масло, яке зцідили після смаження цибулі (при необхідності влийте трохи свіжого). Надсилайте туди котлетки і смажте до появи золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.

Крок - 8
09

Готові котлети викладайте на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру, а потім перекладайте на блюдо для подачі. Котлети без м'яса виходять неймовірно ніжними, соковитими і ароматними. Вони навіть смачніше м'ясних.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Монастирська хата - покроковий рецепт, фото 1 Торт Монастирська хата 55 7 3 з 5 - детальніше -
Кабачкова ікра - покроковий рецепт, фото 1 Кабачкова ікра 120 1 2 з 5 - детальніше -
Пюре на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пюре на молоці 40 6 2 з 5 - детальніше -
Щі зелені - покроковий рецепт, фото 1 Щі зелені 65 5 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Рибний бульйон 110 6 2 з 5 - детальніше -
Канапе з сиром дор блю - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з сиром дор блю 40 4 3 з 5 - детальніше -
Домашнє повидло з яблук - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє повидло з яблук 40 1 2 з 5 - детальніше -
Мамині малосольні огірочки - покроковий рецепт, фото 1 Мамині малосольні огірочки 40 1 2 з 5 - детальніше -