Укр
Рус
Свинина Другі страви Латиська кухня

Котлети без цибулі

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

1393 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети без цибулі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Латиська кухня, Іспанська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети без цибулі можуть бути такими ж соковитими, як виготовлені за традиційним рецептом. Наприклад, китайці замість цибулі кладуть у котлети гриби, які чудово поєднуються з м'ясом і роблять фарш м'якшим і ніжнішим. А запах смажених грибів надає страві настільки апетитного аромату, що неможливо втриматися, щоб не спробувати хоча б шматочок. Спробуйте - і ви здивуєтеся, наскільки це смачно!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети без цибулі" (на 100 грам)

  • Білки13 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи3.5 гр.
  • Калорії273 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для виготовлення котлет без цибулі можна використовувати будь-які гриби на ваш вибір. Ми взяли сушені шиїтаке. Їх потрібно ретельно промити, а потім залити водою та залишити на ніч.

Крок - 1
02

Відіжміть відновлені гриби, щоб позбутися надлишків рідини. Але саму рідину не виливайте: вона ще знадобиться. Наріжте шиітаке дрібними кубиками.

Крок - 2
03

Свинячий фарш (бажано не абсолютно пісний) викладіть у миску. Влийте трохи води від замочування грибів та перемішайте до однорідності.

Крок - 3
04

Приправте м'ясо сіллю, цукром та соєвим соусом. Всипте картопляний крохмаль. Убийте яйце. Додайте подрібнені шиїтаке. Знову вимішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 4
05

Фаршу, що вийшов, дайте настоятися 30 хвилин при кімнатній температурі. Потім змочіть руки водою та сформуйте котлети. Викладіть їх на тарілку.

Крок - 5
06

На сковороді на середньому вогні розігрійте олію. Відправте туди котлетки і смажте по 3-4 хвилини з кожного боку. Вони повинні покритися апетитною золотисто-коричневою скоринкою.

Крок - 6
07

Готові котлети викладіть на блюдо сервіровки, застелене салатним листям, і подавайте на стіл гарячими. Незважаючи на те, що ці котлети без цибулі, вони ніжні, соковиті та дуже апетитні. Гриби надають їм особливий смак та аромат.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшоняна каша на воді - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на воді 30 4 2 з 5 - детальніше -
Хрустке безе - покроковий рецепт, фото 1 Хрустке безе 40 3 3 з 5 - детальніше -
Біляші татарські - покроковий рецепт, фото 1 Біляші татарські 180 3 4 з 5 - детальніше -
Шарлотка з черствого хліба - покроковий рецепт, фото 1 Шарлотка з черствого хліба 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ферганський плов - покроковий рецепт, фото 1 Ферганський плов 60 6 3 з 5 - детальніше -
Роли з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Роли з куркою 60 4 3 з 5 - детальніше -
Гнізда з макаронів з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Гнізда з макаронів з фаршем 40 4 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з брокколі - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з брокколі 30 3 3 з 5 - детальніше -