Укр
Рус
Риба Другі страви Китайська кухня

Котлети зі свинячого фаршу

( 4.8529 4 534 34 оцінки)

2894 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети зі свинячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня, Японська кухня, Середземноморська кухня, Українська кухня, Корейська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо у вас є мінімум часу, наявність продуктів не особливо вражає своїм достатком, а вечерю потрібно приготувати швидко і до того ж смачно, то немає краще варіанту, чим порадувати своїх домочадців домашніми котлетками. Простота і зручність - це мабуть найголовніші критерії при виборі саме цієї страви, але повірте, смак цих нехитрих виробів не змусить вас пошкодувати про цей вибір. Котлети зі свинячого фаршу - це відмінний бюджетний варіант, не потрібно возитися. Крім цього, котлети до всього ще й поживні.  

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети зі свинячого фаршу" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири21.4 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії283 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте м'ясний фарш. Ви можете приготувати фарш самостійно в домашніх умовах. Просто перекрутіть через м'ясорубку свинину (додавши трохи сала). Або ж купіть вже готовий свинячий фарш в м'ясному магазині / ринку. Отже, готовий свинячий фарш покладіть в глибоку миску.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння червону або білу цибулю і на кухонній дошці дрібно її нашаткуйте. Засипте нашатковану цибулю в миску з фаршем, додайте так само імбирну часникову пасту, посипте чилі-порошком (можна використовувати сушену паприку), спеціями гарам масала, куркумою, приправте суміш чорним меленим перцем, полийте оцтом і посоліть. Трохи руками все перемішайте.

Крок - 2
03

Далі додайте в м'ясну суміш курячі яйця, приправте все заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою свіжою кінзою і знову все ретельно перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної, густої маси.

Крок - 3
04

Трохи змоченими водою (або рослинним маслом) руками візьміть невелику порцію м'ясної суміші і акуратно, круговими рухами, сформуйте її в кульку. Потім обережно руками трохи приплюсніть м'ясну кульку, утворивши невелику котлету. Таким же чином повторіть процес для решти суміші. Викладіть підготовлені м'ясні котлети на велике блюдо.

Крок - 4
05

Тепер помістіть антипригарну сковороду на вогонь. Додайте в неї рослинне або оливкове масло і розігрійте на середньому вогні.

Крок - 5
06

Тепер акуратно обваляйте кожну м'ясну котлету в панірувальних сухарях і стежте за тим, щоб вони добре вкрилися з обох сторін.

Крок - 6
07

Помістіть котлети в розпечену сковороду з маслом і смажте, перевертаючи з боку на бік, поки вони не стануть золотисто-коричневими з обох сторін. Подавайте до столу гарячі, свіжі, підсмажені котлети зі свинячого фаршу в супроводі будь-якого соусу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сирна запіканка з ягодами - покроковий рецепт, фото 1 Сирна запіканка з ягодами 80 4 3 з 5 - детальніше -
Салат Мімоза з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Салат Мімоза з шинкою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -