Приготуйте смачний і ситний обід для всієї сім'ї. Ароматні котлети з яйцем і печерицями з гарніром з солодкої картоплі під часниковим соусом.
Яйця ретельно вимийте і відваріть круто. Для цього дайте їм прокипіти протягом 10-12 хвилин. Залийте холодною водою на кілька хвилин. Очистіть від шкаралупи і відокремте білки від жовтків.
Подрібніть окремо, потім з'єднайте в глибокій мисці. Всипте панірувальні сухарі дрібної фракції. Додайте натертий на дрібній тертці сир чеддер. Замінити даний молочний продукт можна іншими сирами з таким же яскраво вираженим ароматом і пікантним смаком. Наприклад сиром Пармезан, Гауда, Грюйєр, Маасдам.
Печериці ретельно вимийте під проточною водою. З капелюшка очистіть шкірку і зріжте край ніжки. Натріть гриби на крупній тертці і відправте до решти інгредієнтів.
Пір'я молодого часнику дрібно наріжте і відправте в миску. Переміксуйте до однорідного стану. Всипте гірчицю і вбийте яйце. Додайте сіль, чорний мелений перець і знову добре перемішайте.
Солодку картопля ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Зріжте хвостики і наріжте соломкою. Викладіть овоч в глибоку ємність. Притрусіть паприкою і переміксуйте. Перекладіть картоплю на застелений пергаментним папером, деко. Надішліть в розігріту до 230 ° С духовку на 15-18 хвилин.
Поставте сковороду на середній вогонь і влийте оливкову олію. Сформуйте з суміші котлети і викладіть в жаровню. Накрийте кришкою і обсмажте з одного боку протягом хвилини. Переверніть і готуйте 2 хвилини без кришки.
Для приготування соусу змішайте сметану, подрібнений часник і чорний мелений перець. Викладіть на блюдо картоплю, котлети, свіжу зелень і овочі. Додайте соус і подавайте на стіл. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти