Укр
Рус
Котлети Другі страви Ісландська кухня

Котлети з яйцем

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

899 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з яйцем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Ісландська кухня, Португальська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Приготуйте смачний і ситний обід для всієї сім'ї. Ароматні котлети з яйцем і печерицями з гарніром з солодкої картоплі під часниковим соусом.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з яйцем" (на 100 грам)

  • Білки6.3 гр.
  • Жири5.4 гр.
  • Вуглеводи10.3 гр.
  • Калорії120 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйця ретельно вимийте і відваріть круто. Для цього дайте їм прокипіти протягом 10-12 хвилин. Залийте холодною водою на кілька хвилин. Очистіть від шкаралупи і відокремте білки від жовтків.

Крок - 1
02

Подрібніть окремо, потім з'єднайте в глибокій мисці. Всипте панірувальні сухарі дрібної фракції. Додайте натертий на дрібній тертці сир чеддер. Замінити даний молочний продукт можна іншими сирами з таким же яскраво вираженим ароматом і пікантним смаком. Наприклад сиром Пармезан, Гауда, Грюйєр, Маасдам.

Крок - 2
03

Печериці ретельно вимийте під проточною водою. З капелюшка очистіть шкірку і зріжте край ніжки. Натріть гриби на крупній тертці і відправте до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Пір'я молодого часнику дрібно наріжте і відправте в миску. Переміксуйте до однорідного стану. Всипте гірчицю і вбийте яйце. Додайте сіль, чорний мелений перець і знову добре перемішайте.

Крок - 4
05

Солодку картопля ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Зріжте хвостики і наріжте соломкою. Викладіть овоч в глибоку ємність. Притрусіть паприкою і переміксуйте. Перекладіть картоплю на застелений пергаментним папером, деко. Надішліть в розігріту до 230 ° С духовку на 15-18 хвилин.

Крок - 5
06

Поставте сковороду на середній вогонь і влийте оливкову олію. Сформуйте з суміші котлети і викладіть в жаровню. Накрийте кришкою і обсмажте з одного боку протягом хвилини. Переверніть і готуйте 2 хвилини без кришки.

Крок - 6
07

Для приготування соусу змішайте сметану, подрібнений часник і чорний мелений перець. Викладіть на блюдо картоплю, котлети, свіжу зелень і овочі. Додайте соус і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Перлова каша - покроковий рецепт, фото 1 Перлова каша 20 5 2 з 5 - детальніше -
Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
М’ясний рулет з фаршу з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з грибами 50 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Карпаччо з курки - покроковий рецепт, фото 1 Карпаччо з курки 55 3 3 з 5 - детальніше -
Песто в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Песто в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -
Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Червона риба у фользі в духовці 60 1 2 з 5 - детальніше -
Стейк зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк зі свинини в духовці 80 4 2 з 5 - детальніше -