Укр
Рус
Риба Другі страви Російська кухня

Котлети з судака

( 4.6875 1 516 16 оцінок)

1636 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з судака - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: На мангалі

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Соковиті і смачні рибні котлети з додаванням зелені петрушки, легко і швидко приготувати. Такі котлети сподобаються не тільки дорослим, але й дітям, які не їдять рибу. Котлети з судака ідеально підійдуть для обіду або вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з судака" (на 100 грам)

  • Білки9.9 гр.
  • Жири17.6 гр.
  • Вуглеводи13.1 гр.
  • Калорії256 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ріпчасту цибулю очистіть і сполосніть. Розріжте кожну цибулину на кілька частин і покладіть в чашу блендера і подрібніть. (Можете нарізати її ножем на дрібні кубики або пропустити через м'ясорубку).

Крок - 1
02

На плиту поставте сковорідку. Налийте в неї оливкову олію і розігрійте на середньому вогні. На розігріту сковороду покладіть подрібнену цибулю і готуйте кілька хвилин, поки він не стане прозорим. Потім перекладіть цибулю в окрему ємність для охолодження.

Крок - 2
03

Зелень петрушки сполосніть під проточною водою і просушіть. Дрібно наріжте.

Крок - 3
04

Тим часом, покладіть в чашу блендера хліб і рибне філе. Закрийте блендер і подрібніть. Якщо ви будете використовувати заморожену рибу, яка після розморожування має більше води, хліб не замочуйте, а якщо у вас свіжа риба - хліб трохи розмочіть в невеликій кількості молока.

Крок - 4
05

7 До філе і хліба додайте яйце і остиглу підсмажену цибулю, знову все перемішайте. Перекладіть отриману масу в миску.

Крок - 5
06

Додайте до подрібнених інгредієнтів нарізану зелень петрушки. Потім додайте сіль і приправте чорним меленим перцем. Перемішайте всі компоненти до однорідного стану. Фарш для котлет з судака готовий.

Крок - 6
07

Тепер приступайте до формування котлет. З фаршу зробіть котлетки, будь-якої форми і будь-якого розміру. Щоб фарш не лип до рук, намочіть їх водою або рослинним маслом.

Крок - 7
08

Насипте в окрему ємність панірувальні сухарі. Кожну котлету обваляйте в сухарях і перекладіть на окрему суху тарілку.

Крок - 8
09

Поставте на плиту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Розігрійте її і викладайте рибні котлети. Готуйте на середньому вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку до утворення рум'яної скоринки або до готовності (час приготування також залежить від розміру котлет).

Крок - 9
10

Подавайте котлети з судака в гарячому вигляді з картопляним пюре або салатом. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти