Соковиті і смачні рибні котлети з додаванням зелені петрушки, легко і швидко приготувати. Такі котлети сподобаються не тільки дорослим, але й дітям, які не їдять рибу. Котлети з судака ідеально підійдуть для обіду або вечері.
Ріпчасту цибулю очистіть і сполосніть. Розріжте кожну цибулину на кілька частин і покладіть в чашу блендера і подрібніть. (Можете нарізати її ножем на дрібні кубики або пропустити через м'ясорубку).
На плиту поставте сковорідку. Налийте в неї оливкову олію і розігрійте на середньому вогні. На розігріту сковороду покладіть подрібнену цибулю і готуйте кілька хвилин, поки він не стане прозорим. Потім перекладіть цибулю в окрему ємність для охолодження.
Зелень петрушки сполосніть під проточною водою і просушіть. Дрібно наріжте.
Тим часом, покладіть в чашу блендера хліб і рибне філе. Закрийте блендер і подрібніть. Якщо ви будете використовувати заморожену рибу, яка після розморожування має більше води, хліб не замочуйте, а якщо у вас свіжа риба - хліб трохи розмочіть в невеликій кількості молока.
7 До філе і хліба додайте яйце і остиглу підсмажену цибулю, знову все перемішайте. Перекладіть отриману масу в миску.
Додайте до подрібнених інгредієнтів нарізану зелень петрушки. Потім додайте сіль і приправте чорним меленим перцем. Перемішайте всі компоненти до однорідного стану. Фарш для котлет з судака готовий.
Тепер приступайте до формування котлет. З фаршу зробіть котлетки, будь-якої форми і будь-якого розміру. Щоб фарш не лип до рук, намочіть їх водою або рослинним маслом.
Насипте в окрему ємність панірувальні сухарі. Кожну котлету обваляйте в сухарях і перекладіть на окрему суху тарілку.
Поставте на плиту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла. Розігрійте її і викладайте рибні котлети. Готуйте на середньому вогні приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку до утворення рум'яної скоринки або до готовності (час приготування також залежить від розміру котлет).
Подавайте котлети з судака в гарячому вигляді з картопляним пюре або салатом. Смачного.
Випадкові рецепти