Укр
Рус
Котлети Другі страви Українська кухня

Котлети з моркви пісні

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

901 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з моркви пісні - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Монгольська кухня

Дієта: Здорове харчування, Для схуднення, Веганські, Спортивне харчування, Корисне харчування

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Для приготування соковитих і ситних котлет, не обов'язково запасатися м'ясом. Пісна страва з моркви, картоплі і рису виходить такою смачною, що від добавки відмовитися просто неможливо.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з моркви пісні" (на 100 грам)

  • Білки2.9 гр.
  • Жири0.2 гр.
  • Вуглеводи29.1 гр.
  • Калорії135 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Рис ретельно промийте під проточною водою кілька разів. Відваріть в підсоленій воді до готовності. Промийте холодною водою і викладіть у велику глибоку миску.

Крок - 1
02

Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Часник пропустіть через спеціальний прес або наріжте невеликими шматочками за допомогою гострого ножа. Імбирний корінь очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці.

Крок - 2
03

Зелений перець чилі дрібно наріжте. Подрібнені прянощі відправте в миску з рисом.

Крок - 3
04

Картоплю і моркву ретельно вимийте. Відваріть в підсоленій воді до готовності. Остудіть і очистіть від шкірки. Натріть на дрібній тертці і додайте до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Листя м'яти і коріандру промийте і дайте стекти зайвій рідині. Подрібніть і всипте в миску. Додайте сіль, куркуму, мелений перець чилі, кмин і гараму масала.

Крок - 5
06

Кількість приправ регулюйте за своїми гастрономічними уподобаннями. Видавіть в суміш сік лимона, переміксуйте і вимішуйте масу руками за принципом тіста. Змастіть руки рослинним маслом і сформуйте невеликі котлети.

Крок - 6
07

Поставте сковороду на плиту на середній вогонь. Налийте оливкову чи рослинну олію. У розігріту жаровню викладіть котлети і обсмажте з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Викладіть страву на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії.

Крок - 7
08

Готові котлетки подавайте на порціонному блюді з томатним соусом, майонезом або сметаною. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пончики - покроковий рецепт, фото 1 Пончики 60 5 3 з 5 - детальніше -
Рогалики з повидлом - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з повидлом 40 4 3 з 5 - детальніше -
Холодний литовський борщ - покроковий рецепт, фото 1 Холодний литовський борщ 35 5 2 з 5 - детальніше -
Капусняк свіжа капуста - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк свіжа капуста 75 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Булочка солодка - покроковий рецепт, фото 1 Булочка солодка 55 3 3 з 5 - детальніше -
Щука фарширована по-єврейськи - покроковий рецепт, фото 1 Щука фарширована по-єврейськи 65 3 3 з 5 - детальніше -
Велика котлета по-німецьки - покроковий рецепт, фото 1 Велика котлета по-німецьки 65 2 3 з 5 - детальніше -
М’ясо по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-корейськи 45 4 3 з 5 - детальніше -