Укр
Рус
Курка Другі страви Білоруська кухня

Котлети з курячого філе

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

1196 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Українська кухня, Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з курячого філе виходять особливо м'якими і ніжними. До того ж біле куряче м'ясо вважається дієтичним і підходить тим, хто мріє схуднути. Спробуйте приготувати котлети з курки за нашим рецептом. Вони точно припадуть вам до смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з курячого філе" (на 100 грам)

  • Білки14.9 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи5.9 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Черствий хліб (бажано білий 3-4-денної давності) покладіть в миску, залийте молоком і поки відставте.

Крок - 1
02

Куряче філе вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте довгими смужками.

Крок - 2
03

Пропустіть філе через м'ясорубку і зробіть курячий фарш. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, розріжте на часточки і теж пропустіть через м'ясорубку.

Крок - 3
04

Червоний болгарський перець вимийте, просушіть, наріжте шматочками і подрібніть слідом за цибулею. Перемеліть в'ялені помідори.

Крок - 4
05

Слідом відправте в м'ясорубку шматочки замоченного в молоці і злегка віджатого хліба.

Крок - 5
06

У миску з перемеленими продуктами вбийте яйця. Приправте інгредієнти за смаком сушеним орегано, сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 6
07

Перемішайте вміст миски спочатку ложкою, а потім руками. Вимішуйте 4-5 хвилин, щоб фарш став однорідним і м'яким.

Крок - 7
08

Змастіть руки рослинним маслом і зліпіть з фаршу котлетки.

Крок - 8
09

Розігрійте в сковороді рослинне масло (у нас оливкове) і обсмажуйте на ньому котлети по 5-6 хвилин з кожного боку. Вони повинні зарум'янитися.

Крок - 9
10

Готові котлети з курячого філе перекладіть на блюдо, а сковороду після кожної партії протирайте паперовою серветкою і заново змащуйте маслом. Посмажте таким чином всі котлетки. Вони вийдуть рум'яними зовні і ніжними і соковитими всередині. Подавайте курячі котлети з картопляним пюре, гречаною кашею, полентою або овочами. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти