Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Котлети з курячого фаршу

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

596 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепт смачних і швидких котлет з курячого фаршу. Класична вечеря для всієї родини, але, напевно, особливо сподобається дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з курячого фаршу" (на 100 грам)

  • Білки15.3 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії194 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте куряче філе і наріжте дрібними кубиками. М'ясо можна перемолоти в кухонному комбайні або пропустити через м'ясорубку, кухонний комбайн швидше і простіше, але вирішуйте, що для вас краще. Отже, відправте нарізану курку в чашу кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на середньому вогні в рослинній олії, постійно помішуючи. Розірвіть булку на невеликі шматочки і покладіть їх у миску. Полийте шматки булки теплим молоком і дайте їм просочитися. 77 Засипте в чашу кухонного комбайна до курки сіль, чорний мелений перець, паприку, раніше обсмажену ріпчасту цибулю, розбийте куряче яйце, вичавлену від молока суміш булки і панірувальні сухарі. Перемішайте все це помірно і обережно, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 2
03

Змоченими у воді руками сформуйте з утвореноЇ маси невеликі котлети. Обваляйте курячі котлети в панірувальних сухарях. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 3
04

Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій сковороді або сотейнику і добре розігрійте. Покладіть в розпечене масло і обсмажте котлети з курячого фаршу, до коричневого кольору з обох сторін.

Крок - 4
05

Потім перекладіть обсмажені курячі котлети в каструлю з невеликою кількістю рослинного масла. Коли всі котлети будуть в каструлі, додайте поверх них шматочки вершкового масла, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте котлети приблизно 30 хвилин. Не відкривайте каструлю під час тушкування.

Крок - 5
06

Подавайте котлети з курячого фаршу з картоплею, рисом або заздалегідь приготовленою локшиною. Після повного охолодження котлети можна заморозити і зберігати в морозильній камері до 3 місяців. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Бастурма із яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Бастурма із яловичини 140 6 4 з 5 - детальніше -
Холодець з індички - покроковий рецепт, фото 1 Холодець з індички 220 5 3 з 5 - детальніше -
Сухарі в духовці з маслом - покроковий рецепт, фото 1 Сухарі в духовці з маслом 45 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Галушки з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Галушки з фаршем 85 4 4 з 5 - детальніше -
Воловани з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з тунцем 45 3 3 з 5 - детальніше -
Маринад для грибів соєвий соус - покроковий рецепт, фото 1 Маринад для грибів соєвий соус 40 1 2 з 5 - детальніше -
?>