Рецепт смачних і швидких котлет з курячого фаршу. Класична вечеря для всієї родини, але, напевно, особливо сподобається дітям.
Для початку вимийте куряче філе і наріжте дрібними кубиками. М'ясо можна перемолоти в кухонному комбайні або пропустити через м'ясорубку, кухонний комбайн швидше і простіше, але вирішуйте, що для вас краще. Отже, відправте нарізану курку в чашу кухонного комбайна.
Далі очистіть від лушпиння цибулю. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на середньому вогні в рослинній олії, постійно помішуючи. Розірвіть булку на невеликі шматочки і покладіть їх у миску. Полийте шматки булки теплим молоком і дайте їм просочитися. 77 Засипте в чашу кухонного комбайна до курки сіль, чорний мелений перець, паприку, раніше обсмажену ріпчасту цибулю, розбийте куряче яйце, вичавлену від молока суміш булки і панірувальні сухарі. Перемішайте все це помірно і обережно, до об'єднання всіх продуктів.
Змоченими у воді руками сформуйте з утвореноЇ маси невеликі котлети. Обваляйте курячі котлети в панірувальних сухарях. Відкладіть на час в сторону.
Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій сковороді або сотейнику і добре розігрійте. Покладіть в розпечене масло і обсмажте котлети з курячого фаршу, до коричневого кольору з обох сторін.
Потім перекладіть обсмажені курячі котлети в каструлю з невеликою кількістю рослинного масла. Коли всі котлети будуть в каструлі, додайте поверх них шматочки вершкового масла, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте котлети приблизно 30 хвилин. Не відкривайте каструлю під час тушкування.
Подавайте котлети з курячого фаршу з картоплею, рисом або заздалегідь приготовленою локшиною. Після повного охолодження котлети можна заморозити і зберігати в морозильній камері до 3 місяців. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти