Укр
Рус
Мясо Другі страви Мексиканська кухня

Котлети з курячого фаршу

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

665 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Мексиканська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Рецепт смачних і швидких котлет з курячого фаршу. Класична вечеря для всієї родини, але, напевно, особливо сподобається дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з курячого фаршу" (на 100 грам)

  • Білки15.3 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи12.5 гр.
  • Калорії194 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте куряче філе і наріжте дрібними кубиками. М'ясо можна перемолоти в кухонному комбайні або пропустити через м'ясорубку, кухонний комбайн швидше і простіше, але вирішуйте, що для вас краще. Отже, відправте нарізану курку в чашу кухонного комбайна.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте на середньому вогні в рослинній олії, постійно помішуючи. Розірвіть булку на невеликі шматочки і покладіть їх у миску. Полийте шматки булки теплим молоком і дайте їм просочитися. 77 Засипте в чашу кухонного комбайна до курки сіль, чорний мелений перець, паприку, раніше обсмажену ріпчасту цибулю, розбийте куряче яйце, вичавлену від молока суміш булки і панірувальні сухарі. Перемішайте все це помірно і обережно, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 2
03

Змоченими у воді руками сформуйте з утвореноЇ маси невеликі котлети. Обваляйте курячі котлети в панірувальних сухарях. Відкладіть на час в сторону.

Крок - 3
04

Нагрійте рослинне або оливкове масло у великій сковороді або сотейнику і добре розігрійте. Покладіть в розпечене масло і обсмажте котлети з курячого фаршу, до коричневого кольору з обох сторін.

Крок - 4
05

Потім перекладіть обсмажені курячі котлети в каструлю з невеликою кількістю рослинного масла. Коли всі котлети будуть в каструлі, додайте поверх них шматочки вершкового масла, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте каструлю кришкою і тушкуйте котлети приблизно 30 хвилин. Не відкривайте каструлю під час тушкування.

Крок - 5
06

Подавайте котлети з курячого фаршу з картоплею, рисом або заздалегідь приготовленою локшиною. Після повного охолодження котлети можна заморозити і зберігати в морозильній камері до 3 місяців. Смачного.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Тарталетки з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Тарталетки з тунцем 40 4 2 з 5 - детальніше -
Горіховий соус з часником - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус з часником 25 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашнє ягідне вино з ягід - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє ягідне вино з ягід 30 1 2 з 5 - детальніше -
Рагу без м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Рагу без м’яса 60 4 3 з 5 - детальніше -
Шикарний кекс - покроковий рецепт, фото 1 Шикарний кекс 70 3 3 з 5 - детальніше -