Ці чудові котлети з кабачків і картоплі з додаванням тертого сиру. Вони соковиті, апетитні і обов'язково задовольнять смакові якості мешканців вашого будинку.
Для початку застеліть велику миску паперовими рушниками або згорнутою марлевою тканиною. Ретельно помийте під проточною водою, просушіть, а потім натріть молоді кабачки, разом з шкіркою, в приготовлену миску, тріть по одному овочу за раз, потім процідіть з них всю воду за допомогою паперових рушників.
Крім того, ви можете покласти тертий кабачок в друшляк над раковиною, і додати дрібку солі, ретельно перемішати і притиснути вміст, щоб швидше усунути зайву рідину. Акуратно перемішайте, потім, використовуючи паперові рушники, злийте кабачки. Покладіть подрібнені кабачки в більшу миску і в ту ж миску натріть попередньо очищену від шкірки картоплю.
Додайте в миску панірувальні сухарі, трохи універсального борошна, залийте трохи гострого соусу, розбийте курячі яйця, покладіть натертий на крупній тертці твердий сир, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем, приправте нашаткованою зеленню і добре перемішайте за допомогою лопатки або чистими руками, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Нагрійте рослинну олію у великій сковороді на середньому вогні. Візьміть ложку і киньте трохи картопле - кабачкової суміші в сковороду або використовуйте руки, щоб сформувати кульку, а потім сплюсніть її в котлету. Ви також можете використовувати мірний стаканчик.
Зменшіть вогонь до середнього. Ви можете смажити від 7 до 8 котлет одночасно, головне з певною відстанню один від одної. Смажте котлети з обох сторін до появи золотисто-коричневого кольору, по 3-4 хвилини з кожного боку, потім перенесіть їх на тарілку, вистелену паперовими рушниками для видалення зайвого жиру. Повторіть з рештою фаршем.
Подавайте обсмажені котлети з кабачків і картоплі теплими з томатним соусом, свіжими овочами та зеленню. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти