Укр
Рус
Кабачки Другі страви Угорська кухня

Котлети з кабачків і картоплі

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1019 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети з кабачків і картоплі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Угорська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ці чудові котлети з кабачків і картоплі з додаванням тертого сиру. Вони соковиті, апетитні і обов'язково задовольнять смакові якості мешканців вашого будинку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з кабачків і картоплі" (на 100 грам)

  • Білки7 гр.
  • Жири9.6 гр.
  • Вуглеводи15.7 гр.
  • Калорії184 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку застеліть велику миску паперовими рушниками або згорнутою марлевою тканиною. Ретельно помийте під проточною водою, просушіть, а потім натріть молоді кабачки, разом з шкіркою, в приготовлену миску, тріть по одному овочу за раз, потім процідіть з них всю воду за допомогою паперових рушників.

Крок - 1
02

Крім того, ви можете покласти тертий кабачок в друшляк над раковиною, і додати дрібку солі, ретельно перемішати і притиснути вміст, щоб швидше усунути зайву рідину. Акуратно перемішайте, потім, використовуючи паперові рушники, злийте кабачки. Покладіть подрібнені кабачки в більшу миску і в ту ж миску натріть попередньо очищену від шкірки картоплю.

Крок - 2
03

Додайте в миску панірувальні сухарі, трохи універсального борошна, залийте трохи гострого соусу, розбийте курячі яйця, покладіть натертий на крупній тертці твердий сир, посоліть, поперчіть чорним меленим перцем, приправте нашаткованою зеленню і добре перемішайте за допомогою лопатки або чистими руками, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 3
04

Нагрійте рослинну олію у великій сковороді на середньому вогні. Візьміть ложку і киньте трохи картопле - кабачкової суміші в сковороду або використовуйте руки, щоб сформувати кульку, а потім сплюсніть її в котлету. Ви також можете використовувати мірний стаканчик.

Крок - 4
05

Зменшіть вогонь до середнього. Ви можете смажити від 7 до 8 котлет одночасно, головне з певною відстанню один від одної. Смажте котлети з обох сторін до появи золотисто-коричневого кольору, по 3-4 хвилини з кожного боку, потім перенесіть їх на тарілку, вистелену паперовими рушниками для видалення зайвого жиру. Повторіть з рештою фаршем.

Крок - 5
06

Подавайте обсмажені котлети з кабачків і картоплі теплими з томатним соусом, свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1 Печінковий торт 60 5 4 з 5 - детальніше -
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1 Печінка куряча 45 6 2 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Торт Наполеон - покроковий рецепт, фото 1 Торт Наполеон 90 7 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пишні оладки - покроковий рецепт, фото 1 Пишні оладки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Бургер з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Бургер з яловичиною 45 2 2 з 5 - детальніше -
Бешамель класичний - покроковий рецепт, фото 1 Бешамель класичний 30 1 2 з 5 - детальніше -
Такос з пекінською качкою - покроковий рецепт, фото 1 Такос з пекінською качкою 40 3 3 з 5 - детальніше -
?>