Укр
Рус
Риба Другі страви Корейська кухня

Котлети з горбуші

( 4.7778 4 518 18 оцінок)

2619 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Котлети з горбуші - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Українська кухня, Середземноморська кухня, Японська кухня, Китайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети, зроблені з консервованої горбуші, легко і швидко приготувати у себе на кухні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з горбуші" (на 100 грам)

  • Білки13.6 гр.
  • Жири11.7 гр.
  • Вуглеводи13.7 гр.
  • Калорії216 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте рибне м'ясо для виготовлення котлет. У цій страві зручно використовувати консервовану рибу. Злийте з консервованої горбуші зайвий жир і виберіть все хороше м'ясо, яке ви будете використовувати. В принципі, все можна використовувати, але котлети будуть ніжнішими, якщо відкинути всі кістки і шкіру, тому вибір за вами.

Крок - 1
02

У мисці середнього розміру з'єднайте ретельно відібране і розім'яте виделкою м'ясо горбуші, збиті яйця, дрібно нашинковану зелену цибулю.

Крок - 2
03

Потім додайте хлібні крихти (можна виготовити самому зі скибочок білого хліба), натертий на крупній тертці пармезан і свіжовичавлений сік лайма.

Крок - 3
04

Якщо необхідно, підсоліть рибний фарш і киньте щіпку меленого чорного перцю. За бажанням можна ще приправити спеціями для риби.

Крок - 4
05

Руками все акуратно розімніть і кілька разів підкиньте і вдарте рибну суміш об дно ємності, щоб вийшла однорідна маса густої консистенції, а потім відставте рибний фарш настоятися на деякий час.

Крок - 5
06

Після закінчення часу, сформуйте з настоявшого фаршу котлети товщиною не більше одного сантиметра.

Крок - 6
07

Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні, налийте у неї рослинне масло. Коли масло досить нагріється, почне пузиритися, відправте у неї котлети, попередньо обвалявши їх у хлібній крихті. Не забудьте залишити достатньо місця між кожною котлетою, щоб не заважало рівномірному прожарюванню, може, доведеться приготувати їх двома партіями.

Крок - 7
08

Якщо рибного фаршу буде більше, краще розділіть жарку на дві партії або заморозити готовий рибний фарш для наступного разу. Обсмажуйте рибні котлети до золотистого кольору, приблизно 5-10 хвилин, потім переверніть і смажте до золотисто-коричневого кольору з іншого боку.

Крок - 8
09

Подавайте готові котлети гарячими з салатом з руколи і рисом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти