Котлети, зроблені з консервованої горбуші, легко і швидко приготувати у себе на кухні.
Для початку підготуйте рибне м'ясо для виготовлення котлет. У цій страві зручно використовувати консервовану рибу. Злийте з консервованої горбуші зайвий жир і виберіть все хороше м'ясо, яке ви будете використовувати. В принципі, все можна використовувати, але котлети будуть ніжнішими, якщо відкинути всі кістки і шкіру, тому вибір за вами.
У мисці середнього розміру з'єднайте ретельно відібране і розім'яте виделкою м'ясо горбуші, збиті яйця, дрібно нашинковану зелену цибулю.
Потім додайте хлібні крихти (можна виготовити самому зі скибочок білого хліба), натертий на крупній тертці пармезан і свіжовичавлений сік лайма.
Якщо необхідно, підсоліть рибний фарш і киньте щіпку меленого чорного перцю. За бажанням можна ще приправити спеціями для риби.
Руками все акуратно розімніть і кілька разів підкиньте і вдарте рибну суміш об дно ємності, щоб вийшла однорідна маса густої консистенції, а потім відставте рибний фарш настоятися на деякий час.
Після закінчення часу, сформуйте з настоявшого фаршу котлети товщиною не більше одного сантиметра.
Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні, налийте у неї рослинне масло. Коли масло досить нагріється, почне пузиритися, відправте у неї котлети, попередньо обвалявши їх у хлібній крихті. Не забудьте залишити достатньо місця між кожною котлетою, щоб не заважало рівномірному прожарюванню, може, доведеться приготувати їх двома партіями.
Якщо рибного фаршу буде більше, краще розділіть жарку на дві партії або заморозити готовий рибний фарш для наступного разу. Обсмажуйте рибні котлети до золотистого кольору, приблизно 5-10 хвилин, потім переверніть і смажте до золотисто-коричневого кольору з іншого боку.
Подавайте готові котлети гарячими з салатом з руколи і рисом.
Випадкові рецепти