Укр
Рус
Котлети Другі страви Корейська кухня

Котлети з горбуші

( 4.7778 4 518 18 оцінок)
2189 - переглядів
35 хвилинпорцій - 4складність - 2 з 5
Котлети з горбуші - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Українська кухня, Середземноморська кухня, Японська кухня, Китайська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети, зроблені з консервованої горбуші, легко і швидко приготувати у себе на кухні.

Інгредієнти

  • Риба консервована 500 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Зелена цибуля 1 пуч.
  • Хлібна крихта 1 скл.
  • Пармезан 100 г.
  • Лайм 1 шт.
  • Масло рослинне 4 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте рибне м'ясо для виготовлення котлет. У цій страві зручно використовувати консервовану рибу. Злийте з консервованої горбуші зайвий жир і виберіть все хороше м'ясо, яке ви будете використовувати. В принципі, все можна використовувати, але котлети будуть ніжнішими, якщо відкинути всі кістки і шкіру, тому вибір за вами.

Крок - 1
02

У мисці середнього розміру з'єднайте ретельно відібране і розім'яте виделкою м'ясо горбуші, збиті яйця, дрібно нашинковану зелену цибулю.

Крок - 2
03

Потім додайте хлібні крихти (можна виготовити самому зі скибочок білого хліба), натертий на крупній тертці пармезан і свіжовичавлений сік лайма.

Крок - 3
04

Якщо необхідно, підсоліть рибний фарш і киньте щіпку меленого чорного перцю. За бажанням можна ще приправити спеціями для риби.

Крок - 4
05

Руками все акуратно розімніть і кілька разів підкиньте і вдарте рибну суміш об дно ємності, щоб вийшла однорідна маса густої консистенції, а потім відставте рибний фарш настоятися на деякий час.

Крок - 5
06

Після закінчення часу, сформуйте з настоявшого фаршу котлети товщиною не більше одного сантиметра.

Крок - 6
07

Нагрійте велику сковорідку на середньому вогні, налийте у неї рослинне масло. Коли масло досить нагріється, почне пузиритися, відправте у неї котлети, попередньо обвалявши їх у хлібній крихті. Не забудьте залишити достатньо місця між кожною котлетою, щоб не заважало рівномірному прожарюванню, може, доведеться приготувати їх двома партіями.

Крок - 7
08

Якщо рибного фаршу буде більше, краще розділіть жарку на дві партії або заморозити готовий рибний фарш для наступного разу. Обсмажуйте рибні котлети до золотистого кольору, приблизно 5-10 хвилин, потім переверніть і смажте до золотисто-коричневого кольору з іншого боку.

Крок - 8
09

Подавайте готові котлети гарячими з салатом з руколи і рисом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлеты из судака - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из судака 60 3 3 з 5 - детальніше -
Котлеты из лука - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты из лука 45 4 3 з 5 - детальніше -
Котлеты по - Киевски - покроковий рецепт, фото 1 Котлеты по - Киевски 60 2 3 з 5 - детальніше -
Рубленая котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубленая котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сырный соус с макаронами - покроковий рецепт, фото 1 Сырный соус с макаронами 45 1 2 з 5 - детальніше -
Чизбургер по-домашнему - покроковий рецепт, фото 1 Чизбургер по-домашнему 45 3 2 з 5 - детальніше -
Соус ткемали классический - покроковий рецепт, фото 1 Соус ткемали классический 35 1 2 з 5 - детальніше -
Бефстроганов со сметаной - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов со сметаной 50 4 3 з 5 - детальніше -