Укр
Рус
Тріска Другі страви Середземноморська кухня

Котлети з фаршу тріски

( 4.9167 4 512 12 оцінок)

1231 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Котлети з фаршу тріски - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Середземноморська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлети з фаршу тріски - дієтична і поживна рибна страва. Тріска відноситься до найкорисніших видів риб. Її м'ясо багате фосфором, йодом, калієм, кальцієм, вітамінами А, Е, С, групи В та іншими речовинами, необхідними для нормального функціонування людського організму. Зробивши котлети з м'яса тріски по запропонованому рецепту, ви не тільки різноманітите меню смачною стравою, але і зміцните здоров'я.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з фаршу тріски" (на 100 грам)

  • Білки10.6 гр.
  • Жири5.3 гр.
  • Вуглеводи17.3 гр.
  • Калорії166 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для котлет. Філе тріски вимийте, просушіть і наріжте зручними шматочками. Моркву очистіть від шкірки, вимийте і натріть на тертці. Ріпчасту цибулю звільніть від лушпиння і подрібніть кубиками. Петрушку вимийте, обтрусіть від вологи і поріжте ножем. Часник очистіть від лушпиння і теж дрібно поріжте. Курячі яйця вимийте і висушіть.

Крок - 1
02

Пшеничну булку (можна черству) замочіть у воді і залиште на кілька хвилин розмокати.

Крок - 2
03

Тріску наріжте дуже дрібними кубиками (ми будемо робити котлети з рубленого, а не меленого фаршу) і відправте в миску для змішування.

Крок - 3
04

Всипте туди ж кубики ріпчастої цибулі, терту моркву, подрібнені петрушку і часник.

Крок - 4
05

Попередньо замочену булку відіжміть від води і теж відправте в загальну масу. Вбийте яйця. Приправте фарш сіллю і чорним меленим перцем. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

З отриманої маси сформуйте котлети і з усіх боків обваляйте в панірувальних сухарях.

Крок - 6
07

Смажте котлети з фаршу тріски на сковороді з добре розігрітим рослинним маслом до золотисто-коричневої скоринки з обох сторін. Вони виходять пишними, рум'яними, соковитими і дуже смачними.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Новорічний олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний олів’є 45 6 3 з 5 - детальніше -
Хек смажений - покроковий рецепт, фото 1 Хек смажений 40 3 2 з 5 - детальніше -
Японська локшина удон - покроковий рецепт, фото 1 Японська локшина удон 30 3 2 з 5 - детальніше -