Укр
Рус
Кольорова капуста Другі страви Українська кухня

Котлети з цвітної капусти

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

3987 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Де зазначено, що котлети повинні готуватися тільки з м'яса. Пропонуємо приготувати корисну і малокалорійну страву - котлети з кольорової капусти. По-перше - вони готуються дуже швидко, по-друге - ваші діти навіть і не здогадаються, що вони з капусти, а по-третє - ця страва прикрасить як обідній, так і святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з цвітної капусти" (на 100 грам)

  • Білки6.1 гр.
  • Жири9.9 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії165 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цвітну капусту промийте під холодною водою і за допомогою кухонного ножа розділіть на суцвіття.

Крок - 1
02

Закип'ятіть воду в глибокій ємності, трохи посоліть, киньте в неї капусту і відварюйте приблизно 5 хвилин, до напівготовності, так як вона ще буде запікатися. Потім злийте воду і дайте охолонути. Викладіть суцвіття на паперовий рушник, щоб пішла зайва волога.

Крок - 2
03

Потім наріжте суцвіття гострим ножем на дрібні шматочки. Перекладіть в ємність середнього розміру.

Крок - 3
04

Вбийте в капусту куряче яйце і додайте один білок. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте і наріжте на обробній дошці дрібним кубиком. Надішліть в ємність. Туди ж висипте панірувальні сухарі.

Крок - 4
05

Зелень петрушки сполосніть та висушіть паперовим рушником. Дрібно наріжте і відправте в ємність з капустою, яйцями, цибулею і панірувальними сухарями.

Крок - 5
06

Твердий сир натріть на дрібну тертку і додайте до решти інгредієнтів. Всі компоненти фаршу необхідно посолити і приправити чорним меленим перцем за смаком. Ретельно перемішайте. Залиште на 10 хвилин, щоб панірувальні сухарі набрякли, увібравши в себе вологу.

Крок - 6
07

Увімкніть духовку на 180 градусів і підготуйте лист для випічки, змастивши його трохи оливковою олією. Візьміть столову ложку отриманого фаршу і акуратно сформуйте невеликого розміру котлетки. Викладіть їх на деко, на відстані в 1 сантиметр один від одного, щоб вони не пристали. Запікайте 15-20 хвилин, періодично перевертаючи котлетки, щоб вони рівномірно підрум янились і придбали легку корочку з усіх боків.

Крок - 7
08

Подавайте приготовані котлети з кольорової капусти з будь-яким соусом, в якості закуски. Можна подати з салатом з улюблених овочів. Їжте на сніданок або вечерю. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Млинці на молоці і окропі - покроковий рецепт, фото 1 Млинці на молоці і окропі 50 3 3 з 5 - детальніше -
Воловани з листкового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з листкового тіста 45 2 3 з 5 - детальніше -
Смачний бісквітний торт - покроковий рецепт, фото 1 Смачний бісквітний торт 70 4 3 з 5 - детальніше -
?>