Укр
Рус
Котлети Другі страви Російська кухня

Котлети з цибулі

( 4.9286 4 514 14 оцінок)

10891 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети з цибулі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні королем на нашій кухні буде ріпчаста цибуля. Цей овоч і так постійно присутній в нашому меню в якості інгредієнта до багатьох страв, але ось роль основного компонента йому випадає не часто. Цибуля - це джерело вітамінів і корисних речовин, до того ж вона завжди надає особливого смаку стравам, в яких використовується. Пропонуємо вам приготувати котлети з цибулі. Не потрібно думати, що це дивне кулінарне рішення, спробуйте цю страву хоч раз і ви переконаєтеся, що цибульні котлетки - це не тільки корисно, але ще і швидко, і легко, а найголовніше - це смачно. На приготування котлет з цибулі йдуть якісь хвилини, не потрібно довго возитися, а головне - результат порадує вас не менше, ніж процес приготування.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети з цибулі" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири17.2 гр.
  • Вуглеводи10.7 гр.
  • Калорії214 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, спочатку очистимо від лушпиння цибулю, сполоснемо цибулини під водою, а потім дрібно нарізаємо.

Крок - 1
02

Також очищаємо часник. Відправляємо подрібнену цибулю в окрему ємність. Сюди ж розбиваємо яйця, додаємо манну крупу, сіль, перець.

Крок - 2
03

Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через чеснокодавку. Все це ретельно перемішуємо, щоб в результаті вийшла однорідна, в'язка суміш. Це і є наш фарш, з якого ми будемо робити котлети.

Крок - 3
04

Для цього ставимо на вогонь сковорідку і наливаємо в неї рослинне масло. Приступаємо до формування наших виробів: набираємо невелику кількість фаршу в руку і ліпимо з нього котлетку, після чого відразу викладаємо її на сковорідку.

Крок - 4
05

Обсмажуємо котлети з обох сторін по кілька хвилин на середньому вогні, поки цибуля не підзолотиться. Під час приготування по кухні лунає дуже яскравий, можна навіть сказати п'янкий аромат, який безсумнівно наганяє апетит.

Крок - 5
06

Підсмажені котлети з цибулі складаємо в глибокий сотейник або каструлю.

Крок - 6
07

Після того, як остання котлетка буде готова, на цю ж сковорідку акуратно наливаємо томатний сік і даємо йому покипіти кілька хвилин, а потім поливаємо цим соусом наші котлети і ставимо на невеликий вогонь тушкуватися протягом 15 хвилин.

Крок - 7
08

Красиві котлети з цибулі готові, викладаємо їх на тарілку і пригощаємо всіх такою смакотою. У поєднанні зі свіжими овочами та зеленню ці цибульні штучки ще смачніші. Хоча цибульні котлети виходять соковитими і м'якими, і чудово виглядають з будь-яким гарніром. Спробувавши приготувати таку страву на своїй кухні, ви погодитеся з твердженням, що просту і нехитру страву можна перетворити на справжній делікатес, досить тільки приготувати її з душею, використавши деякі кулінарні хитрощі.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сало - покроковий рецепт, фото 1 Сало 120 4 2 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Справжній український борщ - покроковий рецепт, фото 1 Справжній український борщ 80 6 5 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастила з медом - покроковий рецепт, фото 1 Пастила з медом 45 2 3 з 5 - детальніше -
Медово-цитрусовий сироп - покроковий рецепт, фото 1 Медово-цитрусовий сироп 30 1 2 з 5 - детальніше -