Справжні котлети потрібно готувати із свинячого фаршу. Вони у вас будуть надзвичайно соковиті і ароматні.
Капусту добре вимийте під проточною водою і дрібно наріжте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Залийте рослинне масло в сковороду і на середньому вогні обсмажте в ній подрібнену цибулю, до м'якості. Додайте в сковорідку яловичий або свинячий фарш, добре перемішайте і продовжуйте обсмажувати, до зникнення почервоніння в м'ясі. Видаліть зі сковороди зайвий жир.
Картоплю ретельно помийте, очистіть від шкірки і трохи просушіть. Загорніть картоплю в харчову плівку. Помістіть її в термостійку миску, налийте трохи води і запікайте протягом 6 хвилин в мікрохвильовій печі.
Потім зніміть обгортку з плівки, коли стане м'якою картопля, потолочте її за допомогою товкучки або дерев'яного долота, поки вона гаряча, і добре перемішайте.
Потім додайте в картоплю вершкове масло, трохи цукру і молока і ще раз все ретельно перемішайте. Додайте в картоплю так само раніше підготовлену м'ясну начинку і змішайте, до обєднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.
Змішайте в мисці розбиті курячі яйця, просіяне борошно і трохи теплої води в однорідну рідку суміш. Помістіть трохи панірувальних сухарів в окрему ємність.
Трохи змоченими руками сформуйте з раніше підготовленої картопляно-м'ясної суміші невеликого розміру заготовки (котлетки трохи приплюснуті). Потім кожну викачайте спочатку в раніше підготовленій яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.
Залийте рослинне масло в глибоку сковороду, відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть котлети в паніровці в киплячу олію і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої скоринки на страві.
Подавайте готові свинячі котлети на тарілці з тертою капустою, майонезом і помідорами чері.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти