Укр
Рус
Поділитися

Котлети свинячі

60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1

опис

Справжні котлети потрібно готувати із свинячого битка. Вони у вас будуть надзвичайно соковиті і ароматні.

Інгредієнти

Масло рослинне30 г.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Часник3 зуб.
Хліб100 г.
Цибуля2 шт.
Картопля2 шт.
Фарш м’ясний500 г.
01

Перемолоти м'ясо в комбайні або пропустити через м'ясорубку. По черзі подрібнити хлібний м'якуш в крихту, картопля, цибуля і часник. Все змішати з м'ясом, посолити і поперчити за смаком.

Шаг - 1
02

Щоб котлети не розвалилися при смаженні,  фарш потрібно обов'язково відбити. Зліпити фарш в грудку і кидати в миску або на чисту поверхню столу не менше 20-ти раз. Дати фаршу настоятися 5 хвилин, щоб хлібні крихти ввібрали сік м'яса, картоплі і цибулі.

Шаг - 2
03

З грудочок фаршу сформувати довгасті котлети. Смажимо котлети в розігрітій сковороді з достатньою кількістю масла рівнем в 1 см до красивої скоринки.

Шаг - 3
04

Такі котлети після охолодження можна помістити в контейнер або в пакет і заморозити. При розморожуванні викласти в каструлю, налити води на 3 см, після закипання пропарити 5-10 хвилин.  

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: