Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Котлети свинячі

60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Справжні котлети потрібно готувати із свинячого битка. Вони у вас будуть надзвичайно соковиті і ароматні.

Інгредієнти

Масло рослинне30 г.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Часник3 зуб.
Хліб100 г.
Цибуля2 шт.
Картопля2 шт.
Фарш м’ясний500 г.
01

Перемолоти м'ясо в комбайні або пропустити через м'ясорубку. По черзі подрібнити хлібний м'якуш в крихту, картопля, цибуля і часник. Все змішати з м'ясом, посолити і поперчити за смаком.

Крок - 1
02

Щоб котлети не розвалилися при смаженні,  фарш потрібно обов'язково відбити. Зліпити фарш в грудку і кидати в миску або на чисту поверхню столу не менше 20-ти раз. Дати фаршу настоятися 5 хвилин, щоб хлібні крихти ввібрали сік м'яса, картоплі і цибулі.

Крок - 2
03

З грудочок фаршу сформувати довгасті котлети. Смажимо котлети в розігрітій сковороді з достатньою кількістю масла рівнем в 1 см до красивої скоринки.

Крок - 3
04

Такі котлети після охолодження можна помістити в контейнер або в пакет і заморозити. При розморожуванні викласти в каструлю, налити води на 3 см, після закипання пропарити 5-10 хвилин.  

Крок - 4

Оцінити рецепт