Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Котлети свинячі

( 4.9024 4 541 41 оцінка)

3169 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Справжні котлети потрібно готувати із свинячого фаршу. Вони у вас будуть надзвичайно соковиті і ароматні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети свинячі" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири35.6 гр.
  • Вуглеводи18.7 гр.
  • Калорії423 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Капусту добре вимийте під проточною водою і дрібно наріжте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Залийте рослинне масло в сковороду і на середньому вогні обсмажте в ній подрібнену цибулю, до м'якості. Додайте в сковорідку яловичий або свинячий фарш, добре перемішайте і продовжуйте обсмажувати, до зникнення почервоніння в м'ясі. Видаліть зі сковороди зайвий жир.

Крок - 2
03

Картоплю ретельно помийте, очистіть від шкірки і трохи просушіть. Загорніть картоплю в харчову плівку. Помістіть її в термостійку миску, налийте трохи води і запікайте протягом 6 хвилин в мікрохвильовій печі.

Крок - 3
04

Потім зніміть обгортку з плівки, коли стане м'якою картопля, потолочте її за допомогою товкучки або дерев'яного долота, поки вона гаряча, і добре перемішайте.

Крок - 4
05

Потім додайте в картоплю вершкове масло, трохи цукру і молока і ще раз все ретельно перемішайте. Додайте в картоплю так само раніше підготовлену м'ясну начинку і змішайте, до обєднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 5
06

Змішайте в мисці розбиті курячі яйця, просіяне борошно і трохи теплої води в однорідну рідку суміш. Помістіть трохи панірувальних сухарів в окрему ємність.

Крок - 6
07

Трохи змоченими руками сформуйте з раніше підготовленої картопляно-м'ясної суміші невеликого розміру заготовки (котлетки трохи приплюснуті). Потім кожну викачайте спочатку в раніше підготовленій яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.

Крок - 7
08

Залийте рослинне масло в глибоку сковороду, відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть котлети в паніровці в киплячу олію і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої скоринки на страві.

Крок - 8
09

Подавайте готові свинячі котлети на тарілці з тертою капустою, майонезом і помідорами чері.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

 Холодник домашній - покроковий рецепт, фото 1 Холодник домашній 50 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Цукерки Рафаелло - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки Рафаелло 60 3 3 з 5 - детальніше -
Сирники творожні - покроковий рецепт, фото 1 Сирники творожні 45 3 3 з 5 - детальніше -
Глазур для торта з какао - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для торта з какао 55 1 2 з 5 - детальніше -