Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Котлети Другі страви Українська кухня

Котлети свинячі

( 4.9024 4 541 41 оцінка)
2946 - переглядів
60 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Котлети свинячі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Справжні котлети потрібно готувати із свинячого фаршу. Вони у вас будуть надзвичайно соковиті і ароматні.

Інгредієнти

  • Цукор 1 ч.л
  • Молоко 1 ст.л
  • Вершкове масло 1 ст.л
  • Масло рослинне 0.5 л.
  • Панірувальні сухарі 1 скл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Картопля 300 г.
  • Фарш м’ясний 300 г.
  • Борошно 6 ст.л
  • Яйце 1 шт.
  • Вода 2 ст.л
  • Сіль за смаком
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Капусту добре вимийте під проточною водою і дрібно наріжте. Очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками ріпчасту цибулю.

Крок - 1
02

Залийте рослинне масло в сковороду і на середньому вогні обсмажте в ній подрібнену цибулю, до м'якості. Додайте в сковорідку яловичий або свинячий фарш, добре перемішайте і продовжуйте обсмажувати, до зникнення почервоніння в м'ясі. Видаліть зі сковороди зайвий жир.

Крок - 2
03

Картоплю ретельно помийте, очистіть від шкірки і трохи просушіть. Загорніть картоплю в харчову плівку. Помістіть її в термостійку миску, налийте трохи води і запікайте протягом 6 хвилин в мікрохвильовій печі.

Крок - 3
04

Потім зніміть обгортку з плівки, коли стане м'якою картопля, потолочте її за допомогою товкучки або дерев'яного долота, поки вона гаряча, і добре перемішайте.

Крок - 4
05

Потім додайте в картоплю вершкове масло, трохи цукру і молока і ще раз все ретельно перемішайте. Додайте в картоплю так само раніше підготовлену м'ясну начинку і змішайте, до обєднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси.

Крок - 5
06

Змішайте в мисці розбиті курячі яйця, просіяне борошно і трохи теплої води в однорідну рідку суміш. Помістіть трохи панірувальних сухарів в окрему ємність.

Крок - 6
07

Трохи змоченими руками сформуйте з раніше підготовленої картопляно-м'ясної суміші невеликого розміру заготовки (котлетки трохи приплюснуті). Потім кожну викачайте спочатку в раніше підготовленій яєчній суміші, а потім в панірувальних сухарях.

Крок - 7
08

Залийте рослинне масло в глибоку сковороду, відправте на плиту і закип'ятіть. Покладіть котлети в паніровці в киплячу олію і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення хрусткої скоринки на страві.

Крок - 8
09

Подавайте готові свинячі котлети на тарілці з тертою капустою, майонезом і помідорами чері.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети по-київськи з філе курки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по-київськи з філе курки 115 1 3 з 5 - детальніше -
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1 Котлети по - Київськи 60 2 3 з 5 - детальніше -
Рубана котлета - покроковий рецепт, фото 1 Рубана котлета 35 5 2 з 5 - детальніше -
Котлети з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цвітної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Багет в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Багет в домашніх умовах 75 1 3 з 5 - детальніше -
Такос - покроковий рецепт, фото 1 Такос 60 4 3 з 5 - детальніше -