Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Котлети по - Київськи

( 4.9444 4 536 36 оцінок)

3364 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Котлети по - Київськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Котлета по-київськи - знаменита страва  всіх українських ресторанів. Являє собою відбите куряче філе, з маслом всередині.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети по - Київськи" (на 100 грам)

  • Білки16.1 гр.
  • Жири19.6 гр.
  • Вуглеводи10.1 гр.
  • Калорії290 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник в миску з сіллю. За допомогою тильної частини ложки натисніть, поки часник не стане м'яким, але не робіть з нього пасту.

Крок - 1
02

Тепер додайте в миску вершкове трохи підтале масло разом з нашаткованою петрушкою. Використовуючи вилку, ретельно змішайте інгредієнти. Помістіть масу, що утворилася на шар липкої плівки і скачайте в невеликого розміру кульку. Помістіть масу з масла в морозильну камеру на 30 хвилин або в холодильник.

Крок - 2
03

У попередньо вимитій і просушеній паперовим рушником курячій грудці за допомогою гострого ножа зробіть глибокий розріз уздовж більш тонкого боку і помістіть курку між двома шарами на харчову плівку.

Крок - 3
04

Використовуючи плоску сторону кухонного молотка, курку розбийте до товщини від 1 до 2 см.

Крок - 4
05

Вийміть масло з морозилки або холодильника і розділіть на однакові кульки. Помістіть в середину відбитого шматка м'яса кульку з масла і акуратно оберніть краями грудки, щоб щільно закріпити.

Крок - 5
06

Покладіть утворений шматок фаршированого м'яса на харчову плівку і щільно оберніть, поки курка не утворить щільну кульку. Помістіть утворену м'ясну кульку в морозильну камеру на 1 годину для формування.

Крок - 6
07

Для панірування до майбутнього обсмаження засипте просіяне, підсолене борошно в неглибоку миску. Збийте курячі яйця з молоком у велику тарілку і відставте на час в сторону. У третю миску засипте хлібні крихти або панірувальні сухарі.

Крок - 7
08

Вийміть курку з морозилки і обережно розгорніть, укладіть в борошно і акуратно обкатайте з усіх боків. Потім занурте в яйце і, нарешті, в хлібні крихти.

Крок - 8
09

Доведіть рослинне масло в невеликій каструлі до кипіння. Обережно опустіть м'ясо в паніровці в киплячу олію і смажте протягом 2-3 хвилин або до появи легкого золотистого кольору.

Крок - 9
10

Помістіть обсмажену м'ясну кульку в форму для випічки і відправте в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 20 хвилин.

Крок - 10
11

Готову котлету по - київськи залиште на 5-7 хвилин, щоб трохи охолола, а потім подавайте з картоплею фрі, картопляним пюре або салатом до обіднього столу.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Великодній куліч сирний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Великодній куліч сирний з сиром 55 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лимонний тонізуючий напій - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний тонізуючий напій 20 2 2 з 5 - детальніше -
Гаспачо з полуницею - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо з полуницею 40 3 2 з 5 - детальніше -
Панакота без сахара - покроковий рецепт, фото 1 Панакота без сахара 45 2 3 з 5 - детальніше -
Булочка з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Булочка з корицею 60 3 3 з 5 - детальніше -
?>