Укр
Рус
Мясо Другі страви Кухня Данії

Котлети курячі рубані

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

996 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Котлети курячі рубані - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Данії

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ніжні і соковиті котлетки, від яких неможливо відірватися. Дотримуючись нашого покрокового рецепту, ви швидко і без праці порадуєте сім'ю неймовірно смачною м'ясною стравою.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлети курячі рубані" (на 100 грам)

  • Білки17.5 гр.
  • Жири10.6 гр.
  • Вуглеводи5.4 гр.
  • Калорії196 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування котлет, найкраще використовувати охолоджену курячу грудку. Ретельно вимийте її під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Видаліть шкірку і плівку. Наріжте м'ясо невеликими кубиками і всипте в глибоку миску.

Крок - 1
02

Твердий сир натріть на крупній тертці і всипте до подрібнених грудок.

Крок - 2
03

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і видаліть хвостики. Натріть пряність на дрібній тертці і відправте до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Петрушку вимийте і висушіть. Дрібно наріжте і всипте в загальну суміш.

Крок - 4
05

Щоб уникнути потрапляння шкаралупи в готову страву, вбийте яйця в окрему ємність, а потім відправте в миску.

Крок - 5
06

Додайте просіяне борошно і майонез. Всипте паприку, чорний мелений перець і сіль. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану. Ємність з готовою масою накрийте харчовою плівкою або кришкою, і відправте в холодильник на 2-3 години.

Крок - 6
07

Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Влийте невелику кількість оливкової або соняшникової олії. За допомогою столової ложки сформуйте котлети і викладіть їх в розігріту жаровню. Розмір котлет регулюйте за своїми уподобаннями. Обсмажте протягом 5-7 хвилин, потім акуратно переверніть і продовжуйте готувати ще 3-4 хвилини. Час термообробки залежить від розміру курячих котлет.

Крок - 7
08

Готову страву викладіть на паперовий рушник, щоб позбавити від зайвої олії. Подавайте котлети на порціонному блюді з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп 80 4 2 з 5 - детальніше -
Буженина з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Буженина з яловичини 60 1 2 з 5 - детальніше -
Мексиканський суп з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Мексиканський суп з квасолею 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Фрикадельки на пару - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки на пару 80 4 3 з 5 - детальніше -
Картопля шматочками в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопля шматочками в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -
Домашній торт «Мурашник» - покроковий рецепт, фото 1 Домашній торт «Мурашник» 55 4 3 з 5 - детальніше -