Ніжні і соковиті котлетки, від яких неможливо відірватися. Дотримуючись нашого покрокового рецепту, ви швидко і без праці порадуєте сім'ю неймовірно смачною м'ясною стравою.
Для приготування котлет, найкраще використовувати охолоджену курячу грудку. Ретельно вимийте її під проточною водою і просушіть паперовими рушниками. Видаліть шкірку і плівку. Наріжте м'ясо невеликими кубиками і всипте в глибоку миску.
Твердий сир натріть на крупній тертці і всипте до подрібнених грудок.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і видаліть хвостики. Натріть пряність на дрібній тертці і відправте до решти інгредієнтів.
Петрушку вимийте і висушіть. Дрібно наріжте і всипте в загальну суміш.
Щоб уникнути потрапляння шкаралупи в готову страву, вбийте яйця в окрему ємність, а потім відправте в миску.
Додайте просіяне борошно і майонез. Всипте паприку, чорний мелений перець і сіль. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану. Ємність з готовою масою накрийте харчовою плівкою або кришкою, і відправте в холодильник на 2-3 години.
Поставте на плиту сковороду на середній вогонь. Влийте невелику кількість оливкової або соняшникової олії. За допомогою столової ложки сформуйте котлети і викладіть їх в розігріту жаровню. Розмір котлет регулюйте за своїми уподобаннями. Обсмажте протягом 5-7 хвилин, потім акуратно переверніть і продовжуйте готувати ще 3-4 хвилини. Час термообробки залежить від розміру курячих котлет.
Готову страву викладіть на паперовий рушник, щоб позбавити від зайвої олії. Подавайте котлети на порціонному блюді з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти