Укр
Рус
Мясо Другі страви Чеська кухня

Котлета по-київськи з грибним соусом

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

832 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлета по-київськи з грибним соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чеська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Існує багато різновидів котлет, але цей рецепт вразить вас. Соковита і ароматна котлета по - київські з грибним соусом точно не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлета по-київськи з грибним соусом" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири23.4 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування котлет по - київськи вам знадобиться ціла курка. Помістіть її на кухонну дошку і візьміть гострий ніж. Обробіть тушку курки так, щоб залишилася купка і крила. Акуратно зніміть шкіру.

Крок - 1
02

Відріжте крайню частину крил, залишивши тільки передпліччя. Розділіть курячу грудку навпіл, відрізаючи філе від кістки. Відріжте маленькі, самі м'які частини курячого філе, покладіть окремо. Плечову кістку звільніть від м'яса, але ні в якому разі не вирізуйте її.

Крок - 2
03

Покладіть підготовлене куряче філе з кісткою внутрішньою стороною вгору. Накрийте харчовою плівкою і за допомогою кухонного молотка відбийте філе з кісточками і маленькі внутрішні частини.

Крок - 3
04

Зніміть харчову плівку з м'яса. Посипте кожен шматочок курячого філе сіллю і приправте чорним меленим перцем з обох сторін.

Крок - 4
05

Заздалегідь необхідно підготувати гриби. Очистіть їх, сполосніть під проточною водою і наріжте пластинками на кухонній дошці. Обсмажте подрібнені гриби на невеликій кількості рослинного масла. Викладіть гриби на маленькі частини філе.

Крок - 5
06

На куряче філе до грибів покладіть по невеликому шматочку твердого сиру. Поверніть так, щоб начинка вийшла всередині. Маленький згорток з курячого філе з начинкою загорніть в куряче філе з кісточкою.

Крок - 6
07

Підготуйте інгредієнти для панірування. В окремі тарілки насипте борошно і панірувальні сухарі. Ще в одну тарілку розбийте курячі яйця і за допомогою вилки трохи їх збийте.

Крок - 7
08

Утворені котлети з курячого філе на ніжці обваляйте спочатку в борошні. Потім скупайте в яєчній маси і рясно обваляйте в панірувальних сухарях. Для того, щоб вийшла більш щільне панірування, можна ще раз занурити котлети в яйця і знову обваляти в сухарях.

Крок - 8
09

Налийте рослинне масло в сотейник і поставте на вогонь. Коли масло добре нагріється, акуратно опустіть в нього котлету. Обсмажте на невеликому вогні до рум'яності з усіх боків.

Крок - 9
10

Після того, як обсмажите котлети у фритюрі, помістіть їх на застелений пергаментом деко. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте протягом 20 хвилин. Готові котлети по - київськи з грибним соусом дістаньте з духовки і викладіть на блюдо. Подавайте гарячими. Смачного!

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рулет з фаршу з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Рулет з фаршу з начинкою 70 6 3 з 5 - детальніше -
Картопляні деруни без борошна - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні деруни без борошна 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти