Укр
Рус
Курка Другі страви Болгарська кухня

Котлета по-київськи

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

680 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Котлета по-київськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Котлета по-київськи - гідна страва. Ви обертаєте курку навколо чудового часникового масла всередині, перш ніж обваляти її в панірувальних сухарях і муці, забезпечуючи ідеальну хрустку зовнішність. Ця страва зовсім чудова, але як же могло бути інакше? У ній є все, що вам потрібно: ідеально ніжна курка, свіжий зовнішній вигляд і смачний розплавлений інтер'єр. Ця страва є справжнім хітом, так що вона приносить глибоке задоволення і викликає слину.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлета по-київськи" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири26 гр.
  • Вуглеводи11.6 гр.
  • Калорії341 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, для початку приготуйте складене масло з часниковими травами: змішайте нашатковану петрушку і кріп, вершкове масло і подрібнений часник в мисці.

Крок - 1
02

Добре посоліть суміш, приперчіть чорним меленим перцем і приправте лимонним соком. Покладіть підготовлене масло на шматок поліетиленової плівки і скачайте в рулет. Помістіть його в морозилку на 30-40 хвилин, щоб застигло. Воно повинно бути твердим, щоб ви могли його розрізати.

Крок - 2
03

Приготуйте курку: покладіть кожну грудку на робочу поверхню. Розрізавши курячу грудку горизонтально, зробіть метелики.

Крок - 3
04

Помістіть відкриту курячу грудку між двома листами пергаментного паперу або поліетиленової плівки, а потім відбийте м'ясним молотком. Якщо у вас немає молотка для м'яса, ви також можете використовувати задню частину важкої сковороди, наприклад, чавунну сковороду. Приправте кожне філе грудки сіллю і перцем з обох сторін.

Крок - 4
05

Збираємо курку по-київськи: Заморожене масло розріжте на 4 рівні частини. Покладіть заморожений шматочок часникового масла в центр курячого філе, оберніть курку часниковим маслом, зібравши боки до центру, щоб вийшов круглий куля або рулет.

Крок - 5
06

Оберніть кожен шматок курки поліетиленовою плівкою і скрутіть краї, щоб переконатися, що вона щільно обгорнута. Покладіть загорнуті шматочки курки в морозильну камеру приблизно на 2 години, поки шви не замерзнуть.

Крок - 6
07

Сформуйте паніровку: засипте борошно в неглибоку тарілку, розбийте яйця в інший неглибокій тарілці і збийте, а в третій мисці - панірувальні сухарі. Спочатку обваляйте заморожену курку в борошні і переконайтеся, що вона покрита рівномірним шаром, потім обваляйте її в яйцях і, нарешті, обваляйте в панірувальних сухарях. Повторіть те ж саме з усіма шматочками курки.

Крок - 7
08

Нагрійте масло у великій каструлі або фритюрниці. Розігрійте духовку до 200 градусів. Обсмажте кожен шматок курки у фритюрі протягом 2-3 хвилин до золотистого кольору з усіх боків.

Крок - 8
09

Перекладіть смажену курку в форму для запікання, потім відправте в духовку і запікайте протягом 20-25 хвилин.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт з печива без випічки - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива без випічки 120 6 3 з 5 - детальніше -
Котлети з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з сиром 60 4 3 з 5 - детальніше -
Вишневий смузі з йогуртом - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий смузі з йогуртом 35 1 2 з 5 - детальніше -
Кальмар у кисло-сладкому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Кальмар у кисло-сладкому соусі 50 4 3 з 5 - детальніше -