Укр
Рус
Гамбургери Закуски Американська кухня

Котлета для гамбургера

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

648 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Котлета для гамбургера - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

опис

Пропонуємо вам приготувати котлету для гамбургера з квасолі і овочів. Це ідеальна знахідка для вегетаріанців і тих, хто шукає рецепти смачних і корисних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Котлета для гамбургера" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи32.2 гр.
  • Калорії185 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Червону цибулю очистіть від лушпиння, розріжте і покладіть в чашу кухонного комбайна. Додайте очищені зубчики часнику. За бажанням, сюди ж відправте перець чіпотле в соусі АДОБО. Для додання пікантної нотки, можна використовувати звичайний стручковий перець чилі.

Крок - 1
02

Закрийте чашу кришкою і подрібніть суміш до однорідності. Консервовану квасолю викладіть в друшляк і ретельно промийте під холодною проточною водою.

Крок - 2
03

Викладіть боби в чашу комбайна і декількома пульсуючими рухами подрібніть. Не перетворюйте масу в кашу. Припустимо, якщо частина квасолі залишиться цілою.

Крок - 3
04

Подрібнену суміш викладіть в глибоку миску. Вбийте яйця і додайте панірувальні сухарі дрібної фракції. Притрусіть масу кмином, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану.

Крок - 4
05

З отриманої маси сформуйте коржі. Їх розмір повинен відповідати розміру булки для бургера, з якої буде подаватися котлета.

Крок - 5
06

Готові коржі, які ви не збираєтеся використовувати відразу, можна відправити в морозильну камеру. Зберігати напівфабрикати можна до кількох місяців.

Крок - 6
07

Приготувати котлети можна різними способами. Можна обсмажити їх на відкритому грилі, попередньо змащеному олією, запекти в духовці або приготувати на сковороді. Якщо ви вирішили запекти страву, покладіть коржі на деко, застелене пергаментним папером. Надішліть в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хвилин.

Крок - 7
08

Для смаження на плиті, поставте сковороду на середній вогонь. Додайте трохи оливкового масла. У розігріту жаровню викладіть котлети і готуйте по 5 хвилин з кожного боку. Дайте коржикам охолонути і збирайте бутерброд.

Крок - 8
09

На нижню частину булочки викладіть лист салату, котлету, сир, помідор і трохи смаженої цибулі. Накрийте верхньою частиною булочки і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта 180 2 3 з 5 - детальніше -
Гарбузові оладки з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Гарбузові оладки з гарбуза 50 4 3 з 5 - детальніше -
Короп по-австрійськи - покроковий рецепт, фото 1 Короп по-австрійськи 45 3 3 з 5 - детальніше -
Домашня локшина - покроковий рецепт, фото 1 Домашня локшина 40 3 3 з 5 - детальніше -