Пропонуємо вам приготувати котлету для гамбургера з квасолі і овочів. Це ідеальна знахідка для вегетаріанців і тих, хто шукає рецепти смачних і корисних страв.
Червону цибулю очистіть від лушпиння, розріжте і покладіть в чашу кухонного комбайна. Додайте очищені зубчики часнику. За бажанням, сюди ж відправте перець чіпотле в соусі АДОБО. Для додання пікантної нотки, можна використовувати звичайний стручковий перець чилі.
Закрийте чашу кришкою і подрібніть суміш до однорідності. Консервовану квасолю викладіть в друшляк і ретельно промийте під холодною проточною водою.
Викладіть боби в чашу комбайна і декількома пульсуючими рухами подрібніть. Не перетворюйте масу в кашу. Припустимо, якщо частина квасолі залишиться цілою.
Подрібнену суміш викладіть в глибоку миску. Вбийте яйця і додайте панірувальні сухарі дрібної фракції. Притрусіть масу кмином, сіллю і чорним меленим перцем. Ретельно переміксуйте суміш до однорідного стану.
З отриманої маси сформуйте коржі. Їх розмір повинен відповідати розміру булки для бургера, з якої буде подаватися котлета.
Готові коржі, які ви не збираєтеся використовувати відразу, можна відправити в морозильну камеру. Зберігати напівфабрикати можна до кількох місяців.
Приготувати котлети можна різними способами. Можна обсмажити їх на відкритому грилі, попередньо змащеному олією, запекти в духовці або приготувати на сковороді. Якщо ви вирішили запекти страву, покладіть коржі на деко, застелене пергаментним папером. Надішліть в розігріту до 200 ° С духовку на 10 хвилин.
Для смаження на плиті, поставте сковороду на середній вогонь. Додайте трохи оливкового масла. У розігріту жаровню викладіть котлети і готуйте по 5 хвилин з кожного боку. Дайте коржикам охолонути і збирайте бутерброд.
На нижню частину булочки викладіть лист салату, котлету, сир, помідор і трохи смаженої цибулі. Накрийте верхньою частиною булочки і подавайте на стіл. Смачного!
Випадкові рецепти