Котлети з індички з кабачком - дієтична м'ясна страва, апетитна і поживна. Індиче м'ясо пісне і сухувате, а кабачок надає йому соковитість, роблячи котлети м'якше і ніжніше. Це ідеальний рецепт для прихильників корисного харчування, тих, хто стежить за фігурою і всіх, хто дотримується ЗСЖ.
Кабачки вимийте, просушіть і натріть на дрібній тертці. В терті кабачки всипте сіль, ретельно перемішайте і відставте на 15 хвилин.
Цибулю-порей вимийте, просушіть і дрібно поріжте ножем білу частину стебла.
Через 15 хвилин кабачки дадуть сік. Гарненько відіжміть їх від вологи, щоб після додавання кабачків котлети не стали водянистими і не розпалися при смаженні.
В окрему ємність відправте фарш з індички. Приправте м'ясо прованськими травами, сіллю і чорним меленим перцем. Вбийте яйце. Всипте борошно.
Додайте в загальну масу подрібнений порей і віджаті кабачки. Перемішайте інгредієнти до однорідності.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і столовою ложкою викладайте туди вийшовший фарш, формуючи котлети. У цьому випадку за формою вони будуть нагадувати оладки. Якщо хочете зробити котлети з індички з кабачком більш акуратними, формуйте їх руками, а потім викладайте на сковороду. Смажте до появи золотисто-коричневої скоринки з обох сторін.
Готові котлети з індички подавайте до столу зі свіжими овочами. Страва смачна і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Приготовані за цим рецептом дієтичні індичі котлети з мінімумом спецій можна включати в меню навіть маленьким дітям.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти