Укр
Рус
Риба Другі страви Російська кухня

Короп тушкований з овочами

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

638 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Короп тушкований з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Деяких людей відштовхує запах, який залишається після приготування риби, або вони бояться готувати рибу занадто швидко або занадто довго. Якщо ви укладете рибне філе в оцет і лимонний сік (в рівних частинах), запах значно зменшиться. За допомогою цього простого рецепту короп досить швидко готується. Короп тушкований з овочами обов'язково надихне вас на нові рибні рецепти.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Короп тушкований з овочами" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири4 гр.
  • Вуглеводи3.2 гр.
  • Калорії81 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку, за допомогою спеціального ножа (або звичайного) ретельно очистіть короп від луски. Можна ще використовувати редьку для очищення луски. Для цього необхідно просто відрізати з овоча головку.

Крок - 1
02

Отже, очищену від луски рибу викладіть на обробну дошку акуратно розріжте гострим ножем живіт риби і витягніть всі нутрощі. Потім ретельно промийте рибу холодною водою, промокніть паперовим рушником і створіть плоскі розрізи з обох сторін шкірки перед приправою.

Крок - 2
03

Розгорніть і викладіть рибу м'ясно. частиною вниз на обробну дошку і рясно полийте оливковою олією (розмажте рукою). Потім добре посоліть короп і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 3
04

Далі полийте на рибу (рівномірно розподіляючи) гострий соус чилі, і посипте попередньо очищеним від лушпиння і подрібненим (можна видавити через чеснокодавку) часником, додайте так само порошок паприки. Надішліть рибу в ємність, і помістіть в холодильник маринуватися приблизно на 2 години. Потім викладіть рибу в форму для випічки, відправте в попередньо розігріту духовку і запікайте при 190 градусах протягом 30 хвилин.

Крок - 4
05

Залийте в сковорідку оливкову олію і відправте на плиту. Доведіть масло до кипіння і покладіть в нього попередньо підготовлені скибочки імбиру, додайте нарізаний сушений перець чилі, залийте гострий соус чилі.

Крок - 5
06

Далі засипте в сковорідку попередньо очищений від лушпиння і подрібнений часник, залийте соєвий соус, воду, добре посоліть, приперчіть чорним меленим перцем і знову закип'ятіть.

Крок - 6
07

Тепер додайте в сковорідку, заздалегідь нашатковану капусту, поверх укладіть вже запеченого коропа. Далі укладіть до рибки заздалегідь подрібнену кольорову капусту і окру.

Крок - 7
08

Тепер наріжте тонкими кільцями або соломкою на обробній дошці попередньо вимитий зелений і червоний перець чилі і відправте в сковороду до коропа.

Крок - 8
09

Засипте так само подрібнену зелену цибулю, залийте оливкову олію і додайте коріандр. Готуйте вміст на слабкому вогні близько 10-15 хвилин, а потім подавайте короп тушкований з овочами негайно до столу і насолоджуйтеся.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти