Укр
Рус
Короп Другі страви Російська кухня

Короп фарширований запечений в духовці

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2905 - переглядів
80 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Короп фарширований запечений в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Просте керівництво по приготуванню смачного коропа запеченого в духовці, фаршированого лососем і сиром. Це неймовірна страва!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Короп фарширований запечений в духовці" (на 100 грам)

  • Білки15 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи1.1 гр.
  • Калорії147 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під холодною, проточною водою коропа, акуратно видаліть лушпиння і зябра. Використовуючи гострий ніж, зробіть два розрізи з боків спинного плавника. Плавними рухами відокремте філе коропа від кісток. При цьому дуже небажано пошкодити шкіру.

Крок - 1
02

Розріжте хребет ножем або кухонними ножицями, спочатку з боку хвоста, а потім біля голови. Продовжуйте відокремлювати філе, борючись з нижньою стороною коропа (не пошкодивши жовчний міхур, якщо хочете, щоб смак коропа не довелося покращувати згодом).

Крок - 2
03

Почніть відокремлювати скелет, розрізаючи від хвоста. Знову ретельно вимийте рибу і висушіть паперовим рушником. Видаліть дрібні кістки в філе коропа.

Крок - 3
04

Полийте рибу всередині лимонним соком, приправте рясно сіллю, чорним меленим перцем і прованськими травами (можна використовувати так само будь-які приправи до риби). Засипте трохи крохмалю (для того, щоб начинка з'єднувалася з коропом), і надішліть в холодильник, поки будете готувати начинку.

Крок - 4
05

Зніміть луску з шматочка лосося (якщо необхідно видаліть кістки), ретельно вимийте, поріжте рибу на дрібні шматочки. Покладіть часточки лосося в невелику миску.

Крок - 5
06

Додайте до шматочків риби попередньо натертий на крупній тертці твердий сир, трохи крохмалю і добре все перемішайте.

Крок - 6
07

Потім додайте в миску високої жирності вершки, куряче яйце і суху зелень за смаком. Змішайте добре за допомогою блендера, до однорідної густої суміші.

Крок - 7
08

Наповніть коропа за допомогою ложки, утрамбовуючи, приготовленою начинкою, укладіть на змащене олією деко.

Крок - 8
09

Потім зшийте верхню частину коропа звичайною ниткою і голкою, укрийте шов, попередньо тонко нарізаними скибочками лимона. Поставте деко в попередньо розігріту духовку до 180 градусів приблизно на 1 годину.

Крок - 9
10

При подачі, усуньте з риби нитки і короп фарширований запечений в духовці готовий до вживання.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Борщ з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з баранини 90 6 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -
Торт «Казка» з маком бісквітний - покроковий рецепт, фото 1 Торт «Казка» з маком бісквітний 50 4 3 з 5 - детальніше -