Укр
Рус
Пироги Випічка Канадська кухня

Королівський пиріг з начинкою сиром

( 4.6667 4 53 3 оцінки)

691 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Королівський пиріг з начинкою сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Вже давно і всім відомо, що одним з найбагатших за змістом корисних вітамінів, молочних продуктів, є сир. Проте, багатьом з нас змусити свою дитину з'їсти цей продукт вдається далеко не завжди. Тому доводиться вигадувати якісь варіанти, щоб впоратися з цією непростою дилемою, і ось тоді можна подумати про випічку. У нас в запасі є відмінний рецепт, і ми поспішаємо поділитися з вами досвідом, як спекти королівський пиріг з начинкою сиром. Думаю, що вже саме царська назва вас має зацікавити тим, що швидше за все - це випічка непроста. Будь-який пиріг, за яким би класичним рецептом ні приготований, завжди грає зовсім іншими фарбами смакової гами, якщо додати начинку. У нашому випадку - це ніжна начинка з сиру.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Королівський пиріг з начинкою сиром" (на 100 грам)

  • Білки9.4 гр.
  • Жири10.9 гр.
  • Вуглеводи31.2 гр.
  • Калорії270 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Такий королівський пиріг з начинкою сиром виходить настільки смачним і заслуговує найвищої похвали, що недарма отримав і відповідну назву. Рецепт, який ми вам запропонуємо, перевірений величезною кількістю господинь, так що, якщо ви навіть не уявляєте собі, як мати справу з випічкою, результат буде позитивним. Тісто для нашого десерту трохи незвичне, адже нам не належить його замішувати, а всього лише змішати інгредієнти. Для цього беремо кухонний комбайн або блендер і засипаємо в його чашу борошно. Так, борошно повинно бути обов'язково попередньо просіяним і не холодним. І ще, що важливо, ні в якому разі не використовуйте сире борошно, ато тісто буде не дуже якісним.

Крок - 1
02

Далі засипаємо в борошно цукор, додаємо трохи соди і кидаємо вершкове масло, нарізане шматочками і трохи розм'якшене. Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до утворення однорідної маси у вигляді крихти.

Крок - 2
03

Тепер беремо форму для випічки, краще роз'ємну, застилаємо пергаментом і викладаємо в неї дві третини приготованого тіста. Розподіляємо за допомогою кулінарної лопатки і трохи придавлюємо, формуючи рівномірну поверхню.

Крок - 3
04

Самі беремося за приготування начинки, від якої власне і залежить весь успіх. Тепер уже в чашу блендера викладаємо сир, який повинен бути свіжим, ні в якому разі не кислим, м'яким і досить високої жирності.

Крок - 4
05

Далі додаємо цукор і вбиваємо курячі яйця.

Крок - 5
06

Після цього трохи присолюємо, вливаємо екстракт ванілі і посипаємо лимонною цедрою.

Крок - 6
07

Збиваємо всі інгредієнти в однорідну пишну масу крему. Викладаємо приготовлену начинку в форму поверх тіста і розподіляємо по всій поверхні.

Крок - 7
08

Тепер посипаємо залишеною крихтою, рівняємо і відправляємо форму з підготовленим тістом в духовку. Випікаємо пиріг протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Деруни класичні - покроковий рецепт, фото 1 Деруни класичні 45 5 3 з 5 - детальніше -
Оладки на воді - покроковий рецепт, фото 1 Оладки на воді 45 3 3 з 5 - детальніше -