Корн Дог - сосиска, покрита тістом і обсмажена в маслі. Найчастіше подається на дерев'яній паличці. Ця рум'яна і смачна закуска обов'язково сподобається всім.
Для приготування цієї страви вам знадобиться нарізаний тонкими пластинами твердий сир квадратної або прямокутної форми. На кожну пластинку сиру покладіть сосиску. Оберніть сир навколо сосиски, а потім вставте всередину дерев'яну шпажку.
Дістаньте невелике деко або форму для запікання. Покладіть загорнуті в сир сосиски швом вниз на дно дека. Надішліть в морозильну камеру і залиште там хвилин на 20.
Поки сосиски з сиром трохи заморожуються, займіться приготуванням тіста. Візьміть велику глибоку миску. Просійте борошно і киньте її в миску. Можна використовувати пшеничну або кукурудзяну муку. Додайте сіль, чорний мелений перець і розпушувач.
Відміряйте необхідну кількість молока і відправте в миску до сухих інгредієнтів. Сюди ж розбийте по одному курячі яйця. За допомогою вінчика все ретельно перемішайте. Робіть це до тих пір, поки тісто стане однорідним і не буде грудочок. За консистенцією тісто має вийти як густа сметана.
Щоб було зручніше занурювати сосиску в рідке тісто, налийте його в високу скляну чашку. Витягніть деко з сосисками, загорнутими в сир, з морозильної камери. Занурюйте їх по черзі в тісто, піднімаючи і обертаючи, щоб дати можливість стекти надлишкам тіста.
У каструлю налийте достатню кількість рослинної олії і поставте на середній вогонь. Дочекайтеся, поки масло добре нагріється. Використовуючи щипці, обережно покладіть сосиску в тісті в гаряче масло. Повертайте, щоб вона смажилася рівномірно.
Коли тісто стане золотисто - коричневого кольору, дістаньте сосиску з масла. Обов'язково промокніть паперовим рушником зайвий жир. Таким чином посмажте всі сосиски в тісті. Готовий Корн Дог подавайте в теплому вигляді з кетчупом і гірчицею. Смачного!
Випадкові рецепти