Корн-дог (сосиска в тісті) - менш відомий у нас варіант знаменитого хот-дога. Родзинка корн-дога в тому, що він готується не з пшеничного, а з кукурудзяно-пшеничного тіста. Виходить оригінально і смачно. Як зробити корн-доги і сирний соус до них в духовці, детально описано в рецепті.
Готове кукурудзяно-пшеничне тісто розкачайте в тонкий прямокутний пласт і викладіть на нього очищені від оболонки сосиски.
Розріжте тісто на рівні шматочки і оберніть ними сосиски, сформувавши щось на зразок рулетиків. Наріжте рулетики на невеликі зручні шматочки.
Усередині кожного пальцем посуньте сосиску так, щоб вона злегка визирала з тіста. Виставте корн-доги в форму для випічки що виглядає сосискою вгору.
У центр поставте вогнетривку ємність з пастоподібним сиром або густою сметаною, всипте за смаком чорний мелений перець і сіль, додайте тертий чеддер (трохи залиште для посипання) і перемішайте до однорідності. Це буде соус.
Присипте його зверху залишеним чеддер. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку, включіть конвекцію і запікайте 20 хвилин.
Через зазначений час вийміть готові корн-доги з духовки і прикрасьте сирний соус подрібненою зеленою цибулею. Подавайте страву на стіл. Щоб було смачніше, кожен корн-дог (сосиска в тісті) занурюється в густий і тягучий соус із сиру і цілком кладеться в рот. Це настільки смачно, що неможливо зупинитися, поки не з'їси останній шматочок.
Випадкові рецепти