Укр
Рус
Хот-дог Закуски Американська кухня

Корн-дог (сосиска в тісті)

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

813 - переглядів
30 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Корн-дог (сосиска в тісті) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Літо

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Корн-дог (сосиска в тісті) - менш відомий у нас варіант знаменитого хот-дога. Родзинка корн-дога в тому, що він готується не з пшеничного, а з кукурудзяно-пшеничного тіста. Виходить оригінально і смачно. Як зробити корн-доги і сирний соус до них в духовці, детально описано в рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Корн-дог (сосиска в тісті)" (на 100 грам)

  • Білки12.1 гр.
  • Жири12.5 гр.
  • Вуглеводи15.6 гр.
  • Калорії152 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готове кукурудзяно-пшеничне тісто розкачайте в тонкий прямокутний пласт і викладіть на нього очищені від оболонки сосиски.

Крок - 1
02

Розріжте тісто на рівні шматочки і оберніть ними сосиски, сформувавши щось на зразок рулетиків. Наріжте рулетики на невеликі зручні шматочки.

Крок - 2
03

Усередині кожного пальцем посуньте сосиску так, щоб вона злегка визирала з тіста. Виставте корн-доги в форму для випічки що виглядає сосискою вгору.

Крок - 3
04

У центр поставте вогнетривку ємність з пастоподібним сиром або густою сметаною, всипте за смаком чорний мелений перець і сіль, додайте тертий чеддер (трохи залиште для посипання) і перемішайте до однорідності. Це буде соус.

Крок - 4
05

Присипте його зверху залишеним чеддер. Надішліть форму в розігріту до 180 градусів духовку, включіть конвекцію і запікайте 20 хвилин.

Крок - 5
06

Через зазначений час вийміть готові корн-доги з духовки і прикрасьте сирний соус подрібненою зеленою цибулею. Подавайте страву на стіл. Щоб було смачніше, кожен корн-дог (сосиска в тісті) занурюється в густий і тягучий соус із сиру і цілком кладеться в рот. Це настільки смачно, що неможливо зупинитися, поки не з'їси останній шматочок.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Смачний салат олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Смачний салат олів’є 40 4 3 з 5 - детальніше -
Гостренькі огірочки - покроковий рецепт, фото 1 Гостренькі огірочки 55 1 2 з 5 - детальніше -
Стейк з червоної риби в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з червоної риби в духовці 70 3 3 з 5 - детальніше -
Каша з нуту - покроковий рецепт, фото 1 Каша з нуту 20 3 3 з 5 - детальніше -