Укр
Рус
Коржики Випічка Російська кухня

Коржики до чаю

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

2608 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Коржики до чаю - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Щоб швидко створити ароматні коржики до чаю, не потрібно проводити тривалий час на кухні. Читайте нескладний рецепт цієї випічки. Зумієте приготувати смакоту практично за пів години.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Коржики до чаю" (на 100 грам)

  • Білки5.9 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи60.7 гр.
  • Калорії393 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску розбийте по черзі курячі яйця, засипте трохи розпушувача для тіста і цукор. Потім за допомогою кухонного вінчика або блендера збийте вміст миски, до утворення однорідної сметаноподібної маси.

Крок - 1
02

Далі залийте в миску рослинне або оливкове масло, засипте цукрову пудру і трохи ванільного порошку (або додайте екстракт ванілі).

Крок - 2
03

Потім засипте в миску до решти інгредієнтів заздалегідь просіяне борошно і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте, а потім вимісіть, до утворенняи досить густого тіста. Тісто має вийти трохи рихловате і не особливо еластичне. Залиште його настоятися на деякий час.

Крок - 3
04

Далі трохи змоченими водою або рослинним маслом руками відірвіть від настояного тіста невеликі однакові частини, а потім скачайте кожну в кульку, а потім примніть в так звану невелику таблетку. Покладіть утворені таблетки з тіста на попередньо застелений пергаментним папером деко і залиште ще на час постояти.

Крок - 4
05

Тепер помістіть деко з майбутньою випічкою в попередньо розігріту духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 20 хвилин. Але обов'язково стежте за випічкою, адже коржики не повинні сильно пропектися і стати темно коричневими. Навіть навпаки, вони повинні залишитися світлими, лише утворити певні тріщинки на поверхні.

Крок - 5
06

Готову випічку викладіть на красиву велику тарілку і охолодіть. Обов'язково подавайте ці коржики до чаю, адже їх пісочна структура добре поєднується з гарячим ароматним напоєм. Ця страва викличе захоплення не тільки у дорослої половини вашої родини, а й самих маленьких жителів.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Зефір - покроковий рецепт, фото 1 Зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Медовик зі сметанним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Медовик зі сметанним кремом 85 5 3 з 5 - детальніше -
Пиріг "Курник" - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг "Курник" 70 4 3 з 5 - детальніше -
Селянський квасолевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Селянський квасолевий суп 45 5 3 з 5 - детальніше -