Укр
Рус
Коржі Випічка Азербайджанська кухня

Коржі з м’ясом

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

1640 - переглядів
95 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Коржі з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азербайджанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чудова закуска коржі з м'ясом завжди буде актуальна на святковому столі або просто на сімейному пікніку. Для коржа потрібно всього кілька основних інгредієнтів, і найголовніше, для цього не потрібно багато часу. У поєднанні з приправленою подрібненою куркою це дійсно те, що вам обов'язково потрібно спробувати.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Коржі з м’ясом" (на 100 грам)

  • Білки7.6 гр.
  • Жири8.5 гр.
  • Вуглеводи25.5 гр.
  • Калорії212 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла на середньому вогні. Додайте в масло насіння кмину і дайте їм полежати протягом хвилини.

Крок - 1
02

Потім додайте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю, подрібнений імбир і часник, трохи посоліть і обсмажуйте, поки цибуля не стане м'якою і не набуде золотисто-коричневого відтінку.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковорідку м'ясо (в цьому рецепті використовуємо курячий фарш), томатну пасту, засипте гарам масала і червоний перець чилі, перемішайте і продовжуйте смажити, поки фарш не розіб'ється на дрібні шматочки і не зникне рожевість в ньому.

Крок - 3
04

Потім посипте вміст сковороди попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню коріандру, вимкніть вогонь, і залиште начинку охолоджуватися.

Крок - 4
05

Далі засипте в миску просіяне борошно, посоліть, залийте теплу воду і оливкове масло, перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім викладіть утворену суміш на присипаний борошном стіл і продовжуйте місити тісто ще 5 хвилин, до однорідної густої маси. Залиште тісто на 20 хвилин, накривши чистим кухонним рушником.

Крок - 5
06

Розділіть тісто на 4 частини і сформуйте їх у кульки. Візьміть кожну кульку і скачайте її в коржик, на злегка посипаною борошном поверхню. Помістіть в кожний корж охолоджену м'ясну начинку в центр. Зігніть краї і затисніть шви, утворюючи певну кулю.

Крок - 6
07

Злегка розкачайте качалкою кульку по колу і відкладіть в сторону. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста і фаршу. Примітка: накрийте тісто чистим кухонним рушником, щоб воно не пересихало в процесі.

Крок - 7
08

Розігрійте сковороду на середньому вогні. Помістіть корж з фаршем в гарячу сковорідку, промажте кожну сторону розтопленим вершковим маслом і обсмажуйте, повертаючи з боку на бік, до золотисто-коричневої кірки. Продовжуйте готувати, одночасно натискаючи кухонною лопаткою на корж, щоб він смажився рівномірно.

Крок - 8
09

Готові коржі з м'ясом вийміть зі сковороди і накрийте кухонною тканиною, щоб вони довше залишалися гарячими. Найкраще подавати коржі в гарячому вигляді, розрізавши їх порційно на невеликі трикутні шматки.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячі котлети - покроковий рецепт, фото 1 Курячі котлети 60 4 3 з 5 - детальніше -
Стейк свинячий - покроковий рецепт, фото 1 Стейк свинячий 35 2 3 з 5 - детальніше -