Чудова закуска коржі з м'ясом завжди буде актуальна на святковому столі або просто на сімейному пікніку. Для коржа потрібно всього кілька основних інгредієнтів, і найголовніше, для цього не потрібно багато часу. У поєднанні з приправленою подрібненою куркою це дійсно те, що вам обов'язково потрібно спробувати.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинного масла на середньому вогні. Додайте в масло насіння кмину і дайте їм полежати протягом хвилини.
Потім додайте попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану червону цибулю, подрібнений імбир і часник, трохи посоліть і обсмажуйте, поки цибуля не стане м'якою і не набуде золотисто-коричневого відтінку.
Далі додайте в сковорідку м'ясо (в цьому рецепті використовуємо курячий фарш), томатну пасту, засипте гарам масала і червоний перець чилі, перемішайте і продовжуйте смажити, поки фарш не розіб'ється на дрібні шматочки і не зникне рожевість в ньому.
Потім посипте вміст сковороди попередньо вимитою і дрібно нашаткованою зеленню коріандру, вимкніть вогонь, і залиште начинку охолоджуватися.
Далі засипте в миску просіяне борошно, посоліть, залийте теплу воду і оливкове масло, перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Потім викладіть утворену суміш на присипаний борошном стіл і продовжуйте місити тісто ще 5 хвилин, до однорідної густої маси. Залиште тісто на 20 хвилин, накривши чистим кухонним рушником.
Розділіть тісто на 4 частини і сформуйте їх у кульки. Візьміть кожну кульку і скачайте її в коржик, на злегка посипаною борошном поверхню. Помістіть в кожний корж охолоджену м'ясну начинку в центр. Зігніть краї і затисніть шви, утворюючи певну кулю.
Злегка розкачайте качалкою кульку по колу і відкладіть в сторону. Повторіть те ж саме з іншою частиною тіста і фаршу. Примітка: накрийте тісто чистим кухонним рушником, щоб воно не пересихало в процесі.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Помістіть корж з фаршем в гарячу сковорідку, промажте кожну сторону розтопленим вершковим маслом і обсмажуйте, повертаючи з боку на бік, до золотисто-коричневої кірки. Продовжуйте готувати, одночасно натискаючи кухонною лопаткою на корж, щоб він смажився рівномірно.
Готові коржі з м'ясом вийміть зі сковороди і накрийте кухонною тканиною, щоб вони довше залишалися гарячими. Найкраще подавати коржі в гарячому вигляді, розрізавши їх порційно на невеликі трикутні шматки.
Випадкові рецепти