Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Корейська локшина рамен

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1151 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Корейська локшина рамен - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Корейська локшина рамен - популярний продукт, який готується різними способами. Пропонуємо зварити на її основі пряний суп з грибами і креветками. Страва апетитна, ароматна, легка і при цьому поживна. Пшенична локшина рамен, зроблена з корейського рецепту, підійде тим, хто дотримується здорового харчування, стежить за фігурою або прагне схуднути.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Корейська локшина рамен" (на 100 грам)

  • Білки8.5 гр.
  • Жири3.9 гр.
  • Вуглеводи16.3 гр.
  • Калорії138 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте на антипригарній сковороді рослинне масло і відправте туди подрібнені часник і імбир, а також нарізаний тонкою соломкою червоний перець чилі. Помішуючи, смажте до появи апетитного аромату.

Крок - 1
02

Додайте на сковороду нарізану часточками цибулю-шалот, перемішайте і смажте до прозорості.

Крок - 2
03

Потім відправте туди ж нарізані тонкими слайсами печериці. Помішуючи, смажте до м'якості грибів.

Крок - 3
04

Посоліть вміст сковороди до смаку, влийте соєвий соус, оцет і солодкий соус чилі. Всипте суміш спецій, яка додається до локшини рамен (або будь-яку іншу на ваш розсуд), і перемішайте.

Крок - 4
05

Влийте курячий бульйон і доведіть до кипіння. У цей момент покладіть в сковороду локшину рамен і варіть 2-3 хвилини.

Крок - 5
06

Додайте подрібнену свіжу кінзу, перемішайте і готуйте 1 хвилину. Покладіть в загальну масу очищені креветки, перемішайте і доведіть рідину до кипіння.

Крок - 6
07

Всипте нарізану тонкою соломкою моркву і варіть ще 1 хвилину. Спробуйте страву на смак і, якщо потрібно, додайте спеції.

Крок - 7
08

В кінці покладіть подрібнену зелену цибулю і пророщену квасолю.

Крок - 8
09

Вийміть зі сковороди локшину і перекладіть в глибоку тарілку. Залийте макарони підливою, в якій вони варилися. Прикрасьте страву подрібненою зеленою цибулею і шалот, нарізаною морквою і половинками круто звареного яйця. Полийте яйце соєвим соусом. Посипте зеленню.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Голубці з курячого фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Голубці з курячого фаршу 85 6 3 з 5 - детальніше -
Суфле з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з гарбуза 50 2 2 з 5 - детальніше -
Ванільні капкейкі з кремом - покроковий рецепт, фото 1 Ванільні капкейкі з кремом 75 3 3 з 5 - детальніше -