Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Корейська локшина

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

923 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Корейська локшина - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо ви хочете побалувати сім'ю смачною стравою східної кухні, приготуйте корейську локшину з куркою, грибами шиітаке і смаженими кабачками. Процес створення страви досить довгий, але результат вартий усіх зусиль.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Корейська локшина" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири3.7 гр.
  • Вуглеводи13.8 гр.
  • Калорії106 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику глибоку миску просійте борошно. Додайте сіль, картопляний крохмаль і з'єднайте сухі інгредієнти ложкою. Влийте масло і переміксуйте. Постійно помішуючи, поступово влийте воду. Замішайте масу руками.

Крок - 1
02

Місце для роботи з тістом рясно притрусіть борошном і викладіть масу. Вимішуйте близько 10 хвилин. Сформуйте з тіста 2 кулі. Загорніть в харчову плівку або пакет і помістіть в холодильник.

Крок - 2
03

Поки охолоджується тісто, приготуйте бульйон. Курку ретельно вимийте під проточною водою і покладіть в каструлю. Додайте очищені зубчики часнику і сушені гриби шиітаке.

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, видаліть хвостики і розріжте на 4 частини. Викладіть пряність на розігріту сковороду. Обсмажте протягом 2-3 хвилин без додавання масла на середньому або сильному вогні.

Крок - 4
05

Всипте смажену цибулю в каструлю і посоліть. Залийте курку з овочами чистою водою. Поставте на середній вогонь і варіть до готовності м'яса. У процесі готування не забувайте знімати піну.

Крок - 5
06

Поставте сковороду на середній вогонь і додайте оливкову олію. Кабачок наріжте соломкою. Якщо шкірка жорстка, очистіть її спеціальним ножем. Викладіть в розігріту жаровню кабачок. Посоліть і влийте кунжутне масло. Обсмажте протягом 2-3 хвилин і зніміть з вогню.

Крок - 6
07

Готову курку вийміть з каструлі. Бульйон процідіть і знову поставте на плиту. Додайте соєвий соус і проваріть 5 хвилин.

Крок - 7
08

Приготуйте соус. У невеликій мисці змішайте смажене насіння кунжуту, пасту Гочуджан і кунжутне масло. Зелену цибулю наріжте невеликими шматочками. Гриби шиітаке наріжте соломкою. Варені курячі стегенця і грудку розділіть руками на смужки.

Крок - 8
09

Для приготування приправи до м'яса, відварений часник з бульйону перекладіть в миску. Збризніть кунжутним маслом і додайте цукор. Переміксуйте і всипте суміш до курки. Поперчіть і ретельно перемішайте.

Крок - 9
10

Дістаньте охолоджене тісто і викладіть на притрушену борошном робочу поверхню. Розкачайте пласт товщиною 2-3 мм і притрусіть борошном. Візьміть край тіста (5-6 см) і загорніть всередину. Присипте борошном і знову загорніть.

Крок - 10
11

Продовжуйте складати тісто. В результаті повинен вийти плоский рулет. Розріжте його на шматочки 5 мм завтовшки і розправте. Притрусіть локшину борошном. У каструлі доведіть воду до кипіння. Посоліть і опустіть локшину. Варіть до готовності.

Крок - 11
12

У глибоку тарілку налийте бульйон і викладіть локшину. Додайте курятину, гриби шиітаке, смажені кабачки, зелену цибулю і соус. Страва готова до подачі. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп місо з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Суп місо з грибами 55 5 3 з 5 - детальніше -
Биточки з манки - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з манки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Желейний торт бите скло - покроковий рецепт, фото 1 Желейний торт бите скло 75 6 3 з 5 - детальніше -