Укр
Рус
Мова Закуски Болгарська кухня

Копчений яловичий язик

( 4.5882 1 517 17 оцінок)

2293 - переглядів
190 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Копчений яловичий язик - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Болгарська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Яловичий язик це дуже смачний, поживний і корисний м'ясний продукт. Це відмінна самостійна закуска і прекрасна альтернатива ковбасним виробам.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Копчений яловичий язик" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири7.3 гр.
  • Вуглеводи1.7 гр.
  • Калорії115 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичий язик залийте холодною водою і залиште на півгодини. Після чого ретельно промийте під проточною водою і відправте в каструлю. Чистити субпродукт до термообробки не потрібно.

Крок - 1
02

Овочі вимийте і висушіть паперовими рушниками. Моркву і корінь селери очистіть від шкірки і відправте в каструлю. Сюди ж додайте цибулину в лушпиння, лавровий лист і гілочку чебрецю.

Крок - 2
03

Залийте суміш чистою водою і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і посоліть. Накрийте кришкою і варіть протягом 2 годин.

Крок - 3
04

Готовий язик зніміть з вогню, дайте страві трохи охолонути і опустіть в дуже холодну воду. Завдяки таким маніпуляціям шкіра з язика зніметься легко і швидко. Очистіть язик від шкірки. Намагайтеся не пошкодити основний продукт.

Крок - 4
05

Перед копченням, ретельно просушіть язик. Так як в ньому немає сполучних тканин, м'ясо дуже ніжне і легко вразливе до будь-яких термічним обробок. Для гарячого копчення достатньо 4 годин при температурі від 40 до 70 ° С. Холодне копчення - добу. У домашніх умовах можна приготувати язик в мультиварці в режимі «гаряче копчення». На це піде близько 90 хвилин.

Крок - 5
06

Готовий м'ясний оберніть в харчову плівку або покладіть в вакуумний пакет і зберігайте в холодильнику. Перед подачею, наріжте м'ясну страву тонкими слайсами. Подавайте на стіл у вигляді холодної або гарячої закуски, додавайте в салат, або готуйте сендвічі або бутерброди. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Крем білковий з ваніллю - покроковий рецепт, фото 1 Крем білковий з ваніллю 30 1 2 з 5 - детальніше -
Смажені стегенця - покроковий рецепт, фото 1 Смажені стегенця 35 5 3 з 5 - детальніше -
Куряча грудка - покроковий рецепт, фото 1 Куряча грудка 30 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Смачний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Смачний рататуй 80 3 3 з 5 - детальніше -
Картопля шматочками в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Картопля шматочками в духовці 45 3 3 з 5 - детальніше -